Zolder renoveren: 34 m2; Aftimmeren

Opdrachtnummer:
4359539
Type klus:
Zolder (ver)bouwen
Soort werkzaamheden:
Aftimmeren
Oppervlakte in m²:
34
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij zoeken een vakman die onze zolder wil aftimmeren, het betreft een nieuwbouwwoning in Deventer. De bijgevoegde foto's geven een beeld van de huidige situatie en de wensen zijn te zien op de tekening (globaal).

Werkzaamheden
- Plaatsen van een wand over de volledige breedte (regelwerk zal op de vloer moeten worden verlijmd ivm de vele leidingen in de vloer van de warmtepomp);
- Twee ruimtes realiseren, waaronder een wasruimte en een slaapkamer;
- Volledig verlaagd plafond boven beide ruimtes zodat de nok gebruikt kan worden als opslag. Bij voorkeur willen we hier dan een losse trap kunnen plaatsen om op de 'bergzolder' te komen;
- Tweetal deuren (kamers) en een luik (warmtepomp) plaatsen om de ruimtes te betreden;
- Naast (of boven) de deur naar de slaapkamer voldoende glas (bovenlicht of zijlichten) plaatsen zodat het daglicht van het dakraam het trappenhuis kan bereiken.
- Diverse installatiewerkzaamheden, waaronder enkele stopcontacten in de wanden en het verlengen van de mechanische ventilatie tot in de wasruimte.

Totale zolder is 6.160 x 5.45 meter.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Klein Overmeen Bouwt

Bekijk profiel

Review van Mark Lebbink

26-11-2021

De communicatie met Niek verliep erg prettig en onze zolder is volledig naar wens afgetimmerd. Niek denkt goed mee over de mogelijkheden, werkt snel en netjes. Overmeen bouwt kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.

Gerelateerde vakmannen