Bestrating: 50 m2; Tuin of Patio; Tegels

Opdrachtnummer:
4348747
Type klus:
Bestrating aanleggen
Soort werkzaamheden:
Installeren, Grond egaliseren
Geschatte oppervlakte (m²):
50
Locatie van bestrating:
Tuin of Patio
Toegang tot gebied waar bestrating moet komen:
Via de garage
Soort materiaal:
Tegels
Huidige oppervlak:
Aarde of gras
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Het gehele oppervlak dient geëgaliseerd te worden (+-100m2). Bestrating die gelegd moet worden bedraagt +-50m2. Op de overige 50m2 die geëgaliseerd wordt komt gras te liggen. Zie bijgevoegde plattegrond.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Stultiëns bestratingen

Bekijk profiel

Review van Cindy Van de Moosdijk

09-11-2021

Laat ik voorop stellen dat ik zeer tevreden ben over de gedane werkzaamheden! Het is een nieuwe ondernemer die nog zijn draai moet vinden op het gebied van planning en duidelijke communicatie. Hierdoor zijn helaas wat zaken uitgelopen of niet helemaal duidelijk gebleken wie\wat\waar\ en wanneer uitgevoerd kon worden.
Echter weet hij zeker van doorpakken en werkt enorm hard en denkt tijdens het klussen mee aan mogelijke oplossingen. Hij staat altijd open voor je mening en werkt nauwkeurig waardoor het resultaat er zeker mag wezen. Vriendelijk in omgang en is zeer positief klantgericht. Gezien het monster project dat er bij ons 100m2 aan tuin aangepakt moest worden, heeft hij bij ons naast het keurige bestratingswerk ook gezorgd voor extra zand en het volledig egaliseren van ons grasveld waardoor deze man aan al onze tuin wensen kon voldoen.

Ik zal hem zeker aanraden gezien het eindresultaat prachtig is geworden. Hij mag bij ons in de toekomst de voortuin en oprit komen doen!

10 bijlagen