Plafond: 5 m2; Vervangen/repareren plafond

Opdrachtnummer:
4341201
Type klus:
Plafond plaatsen of verlagen
Soort klus:
Vervangen/repareren plafond
Oppervlakte in m²:
5
Kamers:
0
Isolatie:
In overleg
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Voor de verbouwing van onze keuken willen we het plafond vernieuwen. In de huidige keuken is een sier omlijsting aan het plafond bevestigd, deze zal door ons worden verwijderd. Daardoor komt een deel van de bestaande plafondlaag los. Het gaat om een bijna vierkante keuken van 2.28 bij 2.34 meter lang.

In het nieuwe plafond wensen we graag enkele led spots geplaatst. Nu zitten er zes halogeen-spots in de keuken. Mogelijk dat dit aantal met LED kan veranderen. De hoogte van het plafond moet gelijk zijn aan het huidige plafond.

We willen de werkzaamheden graag uitgevoerd hebben in week 46-47 2021. Het betreft een jaren 50-woning.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Klusbedrijf HAECK

Bekijk profiel

Review van Anoniem

24-12-2021

We zijn voor het aanpassen van het plafond in de keuken, uitgekomen bij klusbedrijf Haeck. Ook heeft Manuel ons geholpen met het leggen van de laminaatvloer. Manuel is een erg aardige man, maar volgens mij heeft hij het veel te druk. Samen overeengekomen data werden steeds niet nagekomen. Wekenlang zaten we in de rommel en het bleef elke keer spannend of Manuel op zou komen dagen. Daarnaast is ons opgevallen dat er op veel gebieden niet secuur genoeg gewerkt is, helaas. Na weken in de zooi, hebben we ervoor gekozen te stoppen en op zoek te gaan naar een andere partij.

Gerelateerde vakmannen