Metaalbewerking: Nieuw object maken; In overleg

Opdrachtnummer:
4340166
Type klus:
Metaalbewerking
Type of job:
Nieuw object maken
Materiaal:
In overleg
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Op zoek naar een vakman die wat objecten kan maken voor ons. 3 stalen wandplanken zoals op de afbeelding van circa 180cm.15cm diep, 15 hoog.

En 2 hoge tafels met een standaard bartafel hoogte. Hoge krukken zijn al aanwezig.

Er moet nog veel meer gebeuren, maar dat kunnen we met de betreffende vakman dan bespreken. Graag een offerte voor bovenstaande. Het moet op korte termijn kunnen, binnen 2 weken.

Alvast dank voor jullie reactie!

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Atmos Industrial

Bekijk profiel

Review van Anoniem

13-12-2021

Deze beste man aangenomen voor wat klussen bij de verbouwing van onze zaak.
In eerste instantie een goed gevoel over.

Helaas is dat helemaal in de soep gelopen. Ik heb duidelijk een foto van hoe de ijzeren wandrekken op dee muur moesten komen. Op afspraak op locatie nog eens doorgelopen en uitgelegd. De wandrekken waren bedoeld om de waterleidingen te bedekken, ook vaak herhaald. Uiteindelijk werden de wandrekken onder de leidingen geplaatst wat er natuurlijk heel raar uitzag. Helaas nam hij gelijk een erg offensief positie in. Ik had al een flink deel aanbetaald. Ik stelde nog voor om te kijken of we de wandrekken konden aanpassen, da de afweerking dan midner was maakte mij niet uit. Hij gaf aan dat hij wou langs komen om de rekken mee te nemen om te kijken wat hij kon doen. In plaats daarvan beschaamde hij mijn vertrouwen en nadat hij de rekken meenam en mijn halve muur had gesloopt welke met kostbaar betonstuc was bewerkt.
Een maand verloren aan tijd /geld. Helaas geen aanrader.

Gerelateerde vakmannen