Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Opdrachtnummer:
4338293
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Gasleidingen verplaatsen, Tegelen, muur verplaatsen, deur vervangen voor raam
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

We willen graag onze keuken renoveren. Voordat de nieuwe (ikea) keuken erin kan moet er wel het een en ander gebeuren, en daar zoeken we een vakman voor. De tussenmuur moet eruit, en iets verlengd (gedeelte tussen de keuken en woonkamer gaat weg, maar het uitstekende gedeelte blijft en moet iets langer worden). De achterdeur moet vervangen voor een raam. Want in de nieuwe opstelling willen we de keuken doortrekken naar onder dit nieuwe raam en nog een blokje de hoek weer om waar nu de koelkast staan (wordt een J opstelling). Onder het raam moet de spoelbak komen, waardoor de leidingen verlegd zullen moeten worden. En het gasfornuis verschuift naar het midden waar nu de spoelbak is. Er is al een nieuwe groep voor de elektra, maar dit moet nog deugdelijk worden aangesloten. Ook moet het worden verlegd, wbt stopcontacten. Ook willen we de huidige boiler vervangen voor een quooker/frank kraan. Alles moet goed worden afgestuct, hier hebben we evt iemand voor, maar mag ook meegenomen worden in de offerte. En daarna nieuwe vloertegels (door het huidige hoogteverschil kunnen deze over de oude heen). Evt zou het instaleren van de ikea keuken (zonder fronten en ws met aanrechtblad van andere leverancier) ook meegenomen mogen worden in de offerte.

9 bijlagen

De klus is uitgevoerd door MPTS

Bekijk profiel

Review van Elise van der Waals

17-12-2021

Menno en zijn zoon zijn professioneel, kundig en prettig om in huis te hebben. Ze hebben bij ons aan de keuken gewerkt; verleggen van leidingen en electra, uitbreiding stoppenkast, vloertegels, nieuw raam en deur dorpel geplaatst, etc. Prettige communicatie en gedegen advies. Ook dingen die we onderweg veranderden waren geen probleem. Wij bevelen MPTS van harte aan!

Gerelateerde vakmannen