Badkamer: 6 m2; Complete renovatie

Opdrachtnummer:
4333455
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Bad, Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Werkblad / Tafelblad, Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en)
Oppervlakte badkamer (in m²):
6
Slopen huidige meubels / sanitair:
Ja
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

We willen in ons nieuwe huis de bestaande badkamer (de "witte" badkamer op de foto's) renoveren zodat die er uit gaat zien als onze huidige badkamer (de "zwarte" badkamer op de foto). Badkamer is ongeveer 6m2. Niet veel leidingwerk, vooral cosmetisch, met uitzondering vervangen douchekabine door instapdouche. Overtegelen mag.

We zijn flexibel omdat we weten dat het overal erg druk is; dus als we moeten schuiven dan kan dat. Verwijderen oude badkamer / zwaar sloopwerk het liefste nog in September 2021 voordat 1e week Oktober nieuwe vloer wordt gelegd. Plaatsing nieuwe badkamer kan in overleg het liefste tussen September - November 2021, maar daarna nog ook in overleg.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Vlas Construction B.V.

Bekijk profiel

Review van Anoniem

23-10-2021

Thanks a lot to Elena, Ivan and the whole team for a great service !

Vlas Construct heeft voor ons de badkamer en wc verbouwd en een nieuwe wc (en suite) aangelegd. Dit is uitstekend opgeleverd in een enorm complexe technische situatie - een appartement in een eeuwenoud rijksmonument waar achter elke leiding een 17e eeuwse draagbalk kon schuilen. En dat binnen budget en binnen de afgesproken tijd. Het werk is met veel oog voor detail uitgevoerd, en ook de bouwplaats was altijd professioneel, schoon en netjes ingericht.

Voordat je Vlas inhuurt weet je dat er een taalbarrière zal zijn. In de praktijk viel dat wel mee: als er iets besproken moest worden werd Elena opgebeld die dan op de speakerphone naar het Engels vertaalde. Maar hier moet je wel rekening mee houden.

3 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten