Badkamer: 7 m2; Complete renovatie, Uitbreiding, Vervangen meubels,...

Opdrachtnummer:
4325261
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie, Uitbreiding, Vervangen meubels, Vervangen sanitair, Reparaties
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Bad, Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Radiator(en), verlaagd plafond met spotjes
Oppervlakte badkamer (in m²):
7
Slopen huidige meubels / sanitair:
Ja
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

We willen graag onze badkamer laten renoveren door iemand die veel ervaring hiermee heeft en heel netjes werkt. Wat er moet gebeuren:
- sloop en afvoer van oude badkamer
- 50 cm uitbouwen aan de linkerkant (muurtje verplaatsen). Stucwerk aan de slaapkamerkant weer netjes in orde maken
- verlaagd plafond installeren met dimbare spotjes
- tegelen: de vloer en muren met 60x60 tegels. alleen de muur achter het bad willen we een vissengraat van 7,5 x 30 tegels.
- installeren van alles: wc + muurtje, vrijstaand ligbad met vrijstaande kraan, radiator, douchecabine, wastafelmeubel met spiegel, etc.

Datum kan in overleg.

We leveren zelf alle spullen, zoals badmeubels en tegels. Misschien niet de kit/stuc/voeg/etc, graag even overleggen wat daarin handig is.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door TPA Klus & Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Irene van Hoorn

15-10-2021

We vonden het best spannend om op basis van reviews van onbekenden iemand te kiezen voor een groot project als onze badkamerverbouwing, maar we zijn super blij dat we voor TPA Klus & Onderhoud gekozen hebben! Pawel kwam persoonlijk langs voor een offerte en kon daarna vrij snel beginnen. Hij heeft onze oude badkamer gesloopt, laten afvoeren, en de nieuwe badkamer naar volle tevredenheid een stukje uitgebouwd en geïnstalleerd. Hij is heel vriendelijk, werkt netjes en rustig, en communiceert duidelijk. Als het nodig was stemde hij zaken af voordat hij verder ging, wat heel fijn is. Al met al is de badkamer precies geworden zoals we voor ogen hadden :-) en alles is heel strak getegeld, netjes afgewerkt, etc. Kortom: als je iemand zoekt om je badkamer te renoveren zou ik zeker voor TPA Klus & Onderhoud kiezen!

Vergelijkbare opdrachten