Groepenkast installeren of vervangen: 6 groepen; Extra groep instal...

Opdrachtnummer:
4323649
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Extra groep installeren
Huidig aantal groepen:
5
Gewenst aantal groepen:
6
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

I.v.m. het plaatsen in de keuken van een inductiekookplaat, Cooker én een wijnkoelast, dient er minimaal 1 nieuwe groep geplaatst te worden, misschien wel twee + bekabeling naar de keuken

De klus is uitgevoerd door EV Elektra

Bekijk profiel

Review van Barend Houtsmuller

29-11-2021

Edwin van de Vathorst is een zeer professionele, gedreven man met een hoge norm voor kwaliteit en zorgvuldigheid. Daarnaast denkt hij pro-actief mee bij alles wat rond de (technische én bouwkundige) werkzaamheden gevraagd werd. Daarnaast is zijn flexibele werkhouding bijzonder nuttig in een situatie, waarbij allerlei andere vaklui in het pand aanwezig zijn en er geïmproviseerd dient te worden.
Hij komt al zijn beloftes en afspraken na, ook als er (tussentijds) tegenvallers opdoemen. Hij praat graag, maar communiceert uiterst consequent. Naast de 220 en 380V installaties, heeft Edwin ook bijzonder plezierig bijgedragen aan het ontwerp en inrichting van een CAT-6 bekabeling op meer dan 10 plekken in het huis. Daarnaast heeft bij collega's opgeschakeld, die geholpen hebben bij het frasen, boren en inbouwen van ducts voor het wegwerken van leidingen en het plaatsen van keuken apparatuur.
Kortom een aanrader!
Ik heb genoten van de samenwerking met Edwin.

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen