Badkamer: 7 m2 + toilet; Complete renovatie

Opdrachtnummer:
4320491
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Douche, Toilet, Meubel(s), Werkblad / Tafelblad, Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en)
Oppervlakte badkamer (in m²):
7
Slopen huidige meubels / sanitair:
Nee
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

we zoeken een vakman welke onze badkamer en toilet volledig kan renoveren; betegelen, sanitair en meubels aansluiten/installeren en een douchewand tbv inloopdouche maken.
hoogte tot plafond is 2.40 mtr. Er dienen ook wat leidingen en afvoer aangepast te worden daar er ipv de huidige vlakspoel toiletten nu zwevende voor terug moeten komen en verwarmingsbuizen moeten weggewerkt worden.

termijn in overleg, graag zsm uiteraard. woning makkelijk te bereiken, kan voor de deur parkeren

De klus is uitgevoerd door Bunbor Klusbedrijf

Bekijk profiel

Review van Ruud Scholten

25-11-2021

Bunbor levert heel mooi werk, deze mensen werken echt keihard en snel maar gelukkig wel secuur en letten op details. Dit bedrijf reageerde als eerste en als één van de weinige aannemers op ons project en konden zelfs in deze drukke tijd vrij snel beginnen. Totale klus heeft 2 weken en 2 dagen geduurd incl. sloopwerk (in het weekend ook doorgewerkt anders was het 3 weken geweest). De prijs/kwaliteit verhouding is goed! Ik kan ze van harte aanraden en zal ze zeker opnieuw benaderen mocht ik in de toekomst nog eens een project hebben. Bedankt voor de prettige samenwerking!

8 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten