Kleine klus: rails in de keuken ophangen, keukenkast en twee kleine...

Opdrachtnummer:
4305560
Type klus:
Diverse kleine klussen
Soort werkzaamheden:
rails in de keuken ophangen, keukenkast en twee kleine planken ophangen twee nachtkastjes in elkaar zetten en naar de deur van de vaatwasser kijken want die gaat niet dicht.
Objecten waaraan werkzaamheden moeten plaatsvinden:
rails in de keuken ophangen, de keukenkast en twee kleine planken ophangen twee nachtkastjes in elkaar zetten en naar de deur van de vaatwasser kijken want die gaat niet dicht.
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Ed The V

Bekijk profiel

Review van Meriam Rambali

26-11-2021

Is een oplichter die zijn afspraken niet na komt maar wel volledige geld bedrag neemt.
Op de dag zelf heel vriendelijk maar als hij terug moet komen op zijn afspraken dan is dat heel anders. Heb hem meerdere keren bericht eerst zou hij langs komen wanneer hij tijd zou hebben en na meerdere keren bericht te hebben was hij ineens vergeten waar het om ging en kon hij zich de afspraak ook niet meer herinneren. Begrijp nu sommige reacties die hier over hem geplaatst worden zou hem bij niemand aanraden, want hij werk niet secuur en houdt zich ook niet aan de gemaakte afspraken.

Reactie van Ed The V:

26-11-2021

Geachte Mercian, je schets nu iets wat niet
Klopt.
Je levert een tweetal kastjes aan waaruit 1 niet goed blijkt te zijn.
Na overleg met jou te hebben gehad zou je contact opnemen met de leverancier van de kastjes. Helaas blijkt deze niets voor je te kunnen betekenen. Elke keer als je me appt vraag je eerst of ik geld terug wil storten??? Beetje raar voor iets wat niet door mij geleverd is dat ik dan geld terug moet storten. Dat jij een probleem met geld hebt is niet mijn probleem. Ik hè. Je zoals je de app berichtjes zelfs nadat je mij uitmaakt voor oplichter (wat ik iemand zeer kwalijk aanreken) je aangeboden om het kastje in elkaar te zetten. Maar je leest dit niet eens en uit je je woede via een negatieve revieuw.
Ik vind het vervelend dat de leverancier van de kastjes niets voor je kunnen doen. En zoals je terug kan lezen in ons app contact dat ik je meerdere malen heb aangeboden zonder enige kosten in hem in elkaar te zetten.

Gerelateerde vakmannen