Tuin: Boom rooien; 20 bomen

Opdrachtnummer:
4304924
Type klus:
Bomen snoeien of verwijderen
Soort klus:
Boom rooien
Aantal bomen:
20
Hoogte van de bomen:
0 - 2 meter
Omtrek van de stam in cm:
30
Soort bomen:
Coniferen
Locatie van de bomen:
Achtertuin
Toegang tot de boom:
via een oprit naar de tuin
Houtresten opruimen en afvoeren:
In overleg
Vergunning aanwezig:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

De klus is uitgevoerd door Stuit Dienstverlening

Bekijk profiel

Review van Jenny van Zanen

07-11-2021

De heer Stuit maakte een prijsopgaaf waarmee ik akkoord ging. Hij zou bomen uit de tuin halen en afvoeren. Daarnaast zou hij de tuin egaliseren. Dit was n kleine klus en hij zou dit in de zomervakantie even tussendoor doen. De bomen zijn goed verwijderd en afgevoerd. Er hoefde alleen nog geëgaliseerd worden. Dat zou hij een week later doen. Omdat ik meer klussen heb en de betrouwbaarheid wilde testen, betaalde ik hem. Helaas daar ging het mis. Hij reageerde niet op telefonische berichten en als hij reageerde had hij allerlei excuses waarom hij er nog niet was. Ook legde hij een offerte neer voor een volgende klus. Hiermee ging ik niet akkoord omdat er een absurd bedrag werd gevraagd. Op 20 oktober was hij er om te bespreken wanneer hij zou gaan egaliseren. Hij eiste een extra betaling. Dit heb ik geweigerd. Uiteindelijk weigerde hij de klus af te maken en zei dat hij €100,- terug zou geven, terwijl hij me uitschold. Bijna3 week later is niks ontvangen. Weer een afspraak niet nagekomen.

Reactie van Stuit Dienstverlening:

07-11-2021

We weten allebei dat het verhaal dat jij schetst in de review niet de complete waarheid is.
De prijs waarop een akkoord is gegeven voor het verwijderen van de bomen was de prijs daarvoor. Niet voor het egaliseren van de complete tuin.
Dat er wordt gezegd dat er allerlei smoesjes bedacht worden bewijst maar weer eens dat er niet geluisterd is. Als je samen werkt met iemand ben je ook daarvan afhankelijk, als diegene af en aan naar het ziekenhuis moet is het niet altijd mogelijk tijdig een offerte te maken. De prijzen die hierin gehanteerd zijn, zijn normale reguliere prijzen.
Maar ik hoef mij verder niet te verantwoorden

Gerelateerde vakmannen