Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen: 40 m2; Woonkamer, Keuken

Opdrachtnummer:
4303204
Type klus:
Cementdekvloer aanbrengen
Kamers:
Woonkamer, Keuken
Oppervlakte van de vloer (m²):
40
Huidige vloer verwijderen:
Hout
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Ik wil graag de gehele houtenvloer laten verwijderen inclusief de draagbalken. Deze wil ik laten vervangen door betondragers. Daarnaast wil ik vloerisolatie en een betonvloer laten legen zodat het duurzamer is. De gehele keuken zal er uitgehaald moeten worden (deze wil ik uiteindelijk terug plaatsen). Als het binnen het budget pas eventueel nog vloerverwarming. De aanbouwen zijn al op beton, het gaat daarom alleen om de woonkamer en keuken.

Vanaf 31 augustus krijg ik de sleutel en ik wil graag 29 september de woning in kunnen. Als het mogelijk is wil ik de vloer voor die tijd laten opknappen.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Van der Lee Vloerenbedrijf B.V.

Bekijk profiel

Review van Rianne Koomen

11-11-2021

De heer van der Lee heeft bij mijn woning schuimbeton, vloerverwarming en een zandcementdekvloer aangebracht. Als eerst kwam de heer langs om te controleren in welke staat de kruipruimte was. Mijn vader had een mooie bak voor de watermeter gemaakt. Meneer gaf aan dat deze goed was. Meneer gaf aan dat ze om 11.00 uur schuimbeton zouden storten, ik was er om 11.00 uur en deze was inmiddels al gestort waardoor ik niet meer kon ventileren. De vloerverwarming was nog niet geheel aangelegd of meneer begon al zandcement te storten. Bij het afdekken voor het schuimbeton had hij dit niet goed gedaan bij de watermeter bak waarbij de opmerking kwam: dan had u vader deze maar waterdicht moeten maken. Vervolgens kreeg ik de strijkstok van de heer hard tegen mijn enkel aan en gaf meneer aan dat hij ook weekend wilde houden. Ik heb vervolgens mijn broer laten komen waarop meneer wel normaal reageerde. Dames zorg dat er een man bij is! Compleet vrouwonvriendelijk figuur.

Vergelijkbare opdrachten