Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsen, Aanschaf...

Opdrachtnummer:
4291757
Type klus:
Sanitair plaatsen of vervangen
Type klus:
Sanitair plaatsen, Aanschaf sanitair
Soort sanitair:
Toilet
Waterleiding aanpassen:
Nee
Verplaatsen afvoer:
Nee
Vloerverwarming aanwezig:
Nee
Soort toilet:
Staand
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Het toilet is oud, loopt door en onderdelen zijn slecht te verkrijgen op juiste maat. Wens is om een nieuw staand toilet te plaatsen van degelijke kwaliteit.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Van de Berkt Service

Bekijk profiel

Review van Vincent Staal

23-07-2021

Een welwillend iemand, maar zonder veel ervaring met het plaatsen van een toilet. Ik ook niet (daarom vraag ik een vakman) dus het was behelpen. Een wateraanvoer plaatsen naar het reservoir leek nergens op, omdat hij niet het juiste gereedschap bij zich had. Wel heel netjes was dat hij na vertrek direct liet weten zelf niet tevreden was over het resultaat, dus hij is nog een keer langsgekomen om het netter te maken.
Bij het 2e bezoek meldde hij 5 minuten voor bezoek dat hij een uur later was met als excuus dat zijn telefoon niet meer goed werkte, terwijl hij wel kon appen
Probleem na installatiebezoek 1e keer was het lekken van de koppeling tussen toilet en riool. Dat heeft hij ook proberen op te lossen bij terugkomst. Het probleem is echter nog aanwezig, (vocht op de koppeling en op de vloer). Ik kijk het nog even aan, maar zal geen beroep meer op hem doen als ik er wat aan laat doen. Er is bij installatie iets gemist door hem dat een ervaren vakman waarschijnlijk direct kan aangeven.

Vergelijkbare opdrachten