Behangen: 20 m2; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen

Opdrachtnummer:
4290067
Type klus:
Behangen kamer
Type klus:
Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen
Materiaal van de muren:
Behang
Conditie van de muren:
Goede staat zonder beschadigingen
Geschatte m²:
20
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

1 muur in de slaapkamer

De klus is uitgevoerd door Wolf Interieur

Bekijk profiel

Review van Anoniem

20-07-2021

Levert prima werk af maar werkte erg langzaam. Lang bezig geweest met het schuren en klaarmaken van de muur, weet niet of dat nodig was. Na 2,5 dag voor 1 muur was hij klaar, denk niet dat we hem voor een volgende klus zullen inhuren.

Reactie van Wolf Interieur:

22-07-2021

Ik ben daar gekomen om het behang te verwijderen en opnieuw te behangen.
Bij aankomst bleek het om glasvlies behang te gaan met visgraat structuur dat gesaust was. In het verleden is daar voor gekozen blijkbaar.
Als behang gesaust is is het lastiger om te verwijderen, maar aangezien het glasvlies betrof is het wel ingewikkelder. Bij dit product wordt ook andere speciale lijm gebruikt dat wanneer het is uitgehard gelijkenis heeft met een tegellijm bv. en zich moeilijk laat verwijderen met afstomen. Ik heb er voor gekozen het van de muur los te trekken en dan
vlak te schuren dat ging prima. Het gaat niet vanzelf. En ook omdat ik wist wat voor behang er later weer op moest, dat niet van een beste kwaliteit was. De dame vroeg of het vandaag klaar is. Dat uiteraard hierdoor niet lukte. Ik heb gevraagd het af te maken of niet, het antwoord was 'ja graag'. Het kan soms als je er geen verstand van hebt anders uitpakken. En die kunnen worden opgelost en dat heb ik gedaan.

Gerelateerde vakmannen