Vervangen 5 bestaande stopcontacten/schakelaars

Opdrachtnummer:
4288444
Type klus:
Stopcontacten en schakelaars installeren
Type klus:
Vervangen
Ruimtes waar de stopcontacten / schakelaars moeten komen:
Kamer(s) met watertoevoer (keuken, badkamer), Kamer(s) zonder watertoevoer (slaapkamer, woonkamer)
Aantal schakelaars:
1
Aantal stopcontacten:
4
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Van 3 gewone dubbele stopcontacten 3 geaarde dubbele stopcontacten maken (2 in woonkamer en 1 op slaapkamer) tbv sfeerhaard en tv in wk en werkplek met laptop op slk

1 Dimmer die slecht werkt in de keuken vervangen

Stopcontact in schuur (schuur is aangebouwd aan bijkeuken en keuken) vervangen, betreft geaard stopcontact met twee kleine schakelaars, 1 is voor de schuurlamp en 1 is (denk ik) voor de buitenlamp, de schakelaar voor de buitenlamp kan niet bewogen worden deze zit vast.

Verder heb ik nog 2 klussen welke niet onder elektra vallen maar mogelijk wel door hetzelde bedrijf gedaan kunnen worden mits de expertise aanwezig is(enkelglas schuur vervangen door dubbel) en de douchekraan vervangen.

De klus is uitgevoerd door Klusbedrijf Brands

Bekijk profiel

Review van Mariska van Fulpen

17-09-2021

Ik ben blij in contact gekomen te zijn met Klusbedrijf Brands. De klus is prima en heel netjes uitgevoerd, en zelfs wat extra zaken uitgevoerd zoals extra draden getrokken zodat ik op de toekomst ben voorbereid, da's echt service. Er wordt met je meegedacht en alles volgens afspraken uitgevoerd. Jonathan is een rustig en prettig persoon die goed naar je wensen luistert. Ik schakel hem graag weer in als ik een klus heb.

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen