Vloer egaliseren: 48 m2

Opdrachtnummer:
4286788
Type klus:
Vloer egaliseren
Geschatte aantal m²:
48
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

In een nieuwbouwhuis in Utrecht is op de begane grond een vloerverwarming aangelegd. De vloer is niet helemaal egaal en dient geëgaliseerd te worden, zodat hierover een PVC vloer gelegd kan worden. Het gaat om 48m2. Het werk moet uiterlijk plaats vinden tussen 30 augustus en 5 september.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Alesso Allround

Bekijk profiel

Review van Anoniem

15-07-2021

Prettig persoon en duidelijk in wat er moet gebeuren! Het werk zou in 3 uur gerealiseerd worden. Achteraf is het werk in een uur gerealiseerd, tot mijn verbazing. De gevraagde prijs en de werkzaamheden die ervoor zijn uitgevoerd, vond ik niet in verhouding kloppen. Ik ben hier wel teleurgesteld over. De kwaliteit van het werk ben ik wel tevreden over.

Reactie van Alesso Allround:

20-07-2021

Beste Faraheddine uit Utrecht,

Dank dat u tevreden bent met de kwaliteit van mijn werk. Wat betreft uw teleurstelling, wij hebben dezelfde kwaliteit geleverd in 1,5 uur ipv 3 uur omdat we met 2 man waren. In eerste instantie zou ik alleen komen vandaar mijn richttijd 3 uur. Dezelfde hoeveelheid materialen zijn gebruikt en daarbij dezelfde prijs gehanteerd ondanks 2 man arbeid. Ik hoop dat uw teleurstelling enigszins minder is na mijn uitleg.

Succes verder met uw verbouwing en veel woonplezier.

Vriendelijke groet,

Ramon Alesso