Plinten plaatsen: 2 kamers; Plakplinten

Opdrachtnummer:
4286325
Type klus:
Plinten plaatsen of vervangen
Aantal kamers:
2
Soort plinten:
Plakplinten
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Vloeren niet overal waterpas of even recht - zie foto’s - daarom hebben wij ook daar een oplossing voor nodig. Met spoed aangevraagd omdat onze verhuisdozen binnen staan en het afwachten van plinten onze verdere inrichting stilzet. We horen graag van u.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Dest Klus- en montagewerken

Bekijk profiel

Review van Joep Nabuurs

11-07-2021

Dennis nam ons van tevoren mee in zijn opdracht (plinten leggen in woonkamer en hal), en stelde gerichte vragen die voor ons de uitdagingen en knelpunten toonden. Zo zagen wij dat onze muren lang niet zo recht en glad waren als we dachten. Door zijn onderzoek was het beeld van het komende werk duidelijk en voorkwam hij misverstanden.
Zijn werk zelf was secuur, verzorgd, en brandschoon - hij werkt met stofvrij gereedschap en al zijn materiaal is goedgekeurd om binnen mee te werken. Afgezien van grof zaagwerk vooraf hebben wij nergens een stofje gezien.
Het eindresultaat zag er magnifiek uit, het leek net alsof onze muren toch recht waren! Bij onze deur heeft hij de plinten mooi afgevlakt zodat de deur niet geblokkeerd wordt - creatief en passend.
Zijn prijs was zeer schappelijk, en ik zal hem bij een volgende klus graag weer benaderen.

Gerelateerde vakmannen