Badkamer: 6 m2; Complete renovatie, Vervangen meubels, Vervangen sa...

Opdrachtnummer:
4283870
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie, Vervangen meubels, Vervangen sanitair
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Bad, Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Werkblad / Tafelblad, Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en)
Oppervlakte badkamer (in m²):
6
Slopen huidige meubels / sanitair:
In overleg
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

We trekken per 24 augustus in de woning. Voorkeur is dat er dan direct wordt gestart met het verbouwen van de badkamer. Woning is goed te betreden.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door S.V.M. bouw & renovatie

Bekijk profiel

Review van Minggus Risakotta

05-10-2021

SVM Bouw & renovatie heeft top werk afgeleverd onder leiding van José en Jahaira!! Dit is voornamelijk tot stand gekomen door de goede projectleiding, er wordt goed geluisterd naar hetgeen wij voor ogen hebben en hier wordt goed op geacteerd en tevens in meegedacht. Gedurende de verbouwing word je goed meegenomen in het proces (updates en afstemming details), indien nodig (b.v. vertraagde levering badkamerspullen) zijn ze flexibel om hierin mee te bewegen in de planning.

Kwaliteit van oplevering is boven verwachting!! Dankzij hun vakkundige (Spaanstalige) collega's/netwerk heeft S.V.M. alle kennis in kunde in huis. Zoals een elektricien voor het speciaal aanleggen van de juiste bedrading en Julian (el Patron) die de badkamer volledig onder handen heeft genomen. Ze gaan door tot de badkamer perfect kan worden opgeleverd en tevens zit er garantie bij.

Begin volgend jaar pak ik het toilet beneden aan, dan schakel ik ze weer in. Wil je kwaliteit tegen een eerlijke prijs, ga voor SVM!

4 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten