Dak of dakgoot repareren: 44 m2; Dakgoten; Reparaties

Opdrachtnummer:
4276747
Type klus:
Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud
Soort werkzaamheden:
Reparaties
Objecten die moeten worden gerepareerd of onderhouden:
Dakgoten
Oppervlakte van het dak in m²:
44
Verdiepingen:
Tweede verdieping, Hoger dan de tweede verdieping
Soort dak:
Schuin dak
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

In onze dakgoot zit een slecht gerepareerd stuk (zie foto) waardoor een lekkage is ontstaan, dit moet gerepareerd worden. Verder is het hout in slechte staat, waarschijnlijk door opspattend water. Dit schijnt voorkomen te kunnen worden door plastic beschermers, maar advies hier is welkom.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Samuel klusbedrijf.

Bekijk profiel

Review van Jonathan Doelman

08-11-2021

Deze klus is zeer slecht uitgevoerd en was te duur. De vraag was of een lekkage in de dakgoot gerepareerd kon worden. Volgens Samuel kon dit met tweecomponenten verf. De lekkage is ook na een tweede keer terug komen niet verholpen. Volgens Samuel moest de verf in de gehele dakgoot, maar een ander bedrijf dat later heeft gekeken gaf aan dat de verf niet uitgehard was en dat dit uberhaupt niet kon bij een oude dakgoot. Ook moest volgens Samuel nog extra materiaal bij de nok tussen de dakpannen aangebracht worden tegen lekkages wat erg duur was voor twee uurtjes werk en nauwelijks materiaal.

We hebben een zeer hoog tarief betaald voor ongeveer een halve dag werk. Inmiddels hebben we een ander bedrijf de gehele dakgoot laten vervangen. Dit was dezelfde prijs voor een hele dag werk voor twee personen en veel meer materiaal. Ik ben zeer ontevreden over het geleverde werk en raadt iedereen af met Samuel te werken. Ik wil restitutie van de helft van de kosten maar dit wordt geweigerd.

Gerelateerde vakmannen