Tegels zetten: 13 m2; Muur; Badkamer

Opdrachtnummer:
4270354
Type klus:
Wand- of vloertegels zetten
Soort werkzaamheden:
Tegels zetten
Te tegelen oppervlakten:
Muur
Kamers:
Badkamer
Geschatte te betegelen m²:
13
Afmeting van de nieuwe tegels:
Gemiddeld
Materiaal van de ondergrond:
Gips
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Betreft tegelen van 13m2 badkamer op zolder. Tegels zijn keramisch 30x60, 1cm dik. Tegels en lijm aanwezig, voegen achteraf kan ik zelf doen. Mbt de foto’s: ene zijde is voorzetwandje voor wastafel en andere foto is de douchenis. Er is te zien welke delen gestuct worden (zijn geprimerd en donkerder). Lichte delen moeten worden getegeld. Mag per direct.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door MB Tegelwerken uden

Bekijk profiel

Review van Stijn van Roosmalen

14-10-2021

Update: Mette zal zeggen dat hij dit niet is, daarom de communicatie maar toegevoegd als foto. Zeer ernstig dat hij liegt en bedriegt!
——

Na een paar maanden proberen tot een overeenstemming te komen, zonder succes: Laat niet tegelen door Mete!

Toen ik terugkwam, bleek er zeer slordig getegeld. Scheve voegen, delen vergeten, gaten die groter zijn dan rozetten van kranen, etc. Zie fotos. Uiteindelijk zelf nieuwe tegels besteld, er af gebikt en zelf maar opnieuw geplakt.

Ik wilde een compensatie. Niet eens gehele bedrag, maar in ieder geval de schade. Na maanden van mailen, appen, brieven sturen, heb ik de moed opgegeven. Mete zou ziek zijn, terminaal, uitbehanded, dan weer Corona, dan weer zijn ogen, dan weer failliet… dan kent ie je niet meer en heeft iemand anders getegeld… zie zijn reactie.

De negatieve energie is mij het geld niet meer waard. Alleen wil ik anderen waarschuwen: zichtwerk niet door Mete /Mb tegelwerken / Design Bucackli laten uitvoeren!

13 bijlagen

Reactie van MB Tegelwerken uden:

14-10-2021

Ik ken u amper . Ik heb dit niet getegeld. Hooo meneer mevrouw. Deze heb ik niet getegeld, vandaag heb ik 19 m badkamer getegeld krijg revieuw kijkt u dat maar eens.
Uw badkamer is niet mijn werk ik ken u niet.korona heb ik gehad maar verder niets.

Gerelateerde vakmannen