Boeidelen: Volledig installeren of vervangen

Opdrachtnummer:
4261779
Type klus:
Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren
Type klus:
Volledig installeren of vervangen
Verdiepingen:
Drie of meer verdiepingen
Materiaal:
In overleg, Keralit of alternatief
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij zijn op zoek naar een aannemer om de oude houten rabatdelen te vervangen door keralit of een ander duurzaam alternatief.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Dak,kitwerk en boeideelspecialist van den wildenberg

Bekijk profiel

Review van J. Fassaert

16-12-2021

WAARSCHUWING!
Wij zitten momenteel 7 weken in de ellende door deze dakdekker. Zie foto's. Ons dak heeft nooit lekkage gehad maar op advies van deze dakdekker is deze vernieuwd. Toen is de ellende begonnen... Wij kijken momenteel naar juridische mogelijkheden ons geld terug te vorderen.

6 bijlagen

Reactie van Dak,kitwerk en boeideelspecialist van den wildenberg:

16-12-2021 (Bijgewerkt: 16-12-2021)

WAARSCHUWING!!! voor deze klant,er zit waarschijnlijk een lekje bij de afvoer,wat uiteraard weleens kan gebeuren,het water loopt waarschijnlijk terug,ik heb aangegeven dat ik aankomende maandag of dinsdag dat kom oplossen,maar deze man is een mega dwingend figuur en wil dat ik per direct naar m toekom,maar hij is niet mijn enigste klant,maar dat begrijpt deze dwingende man niet.Ik ben al teruggeweest heb er nog dakleer extra
opgebrand om zeker te weten dat het daar niet aan ligt.Nu er toch nog een lekje zit weet ik zeker dat het de afvoer is.Deze klant geeft mij dus de kans niet om het op te lossen,mits ik per direct kom,maar dat is helaas onmogelijk.Verder heb ik een prachtige gevel bij hem gemaakt,en boeidelen,maar uiteraard word er altijd het negatieve naar buiten gebracht ,omdat deze man zijn zin niet krijgt.Al bij al heb ik veel gedaan om het op te lossen zelfs op zaterdag,maar voor deze klant is het nooit genoeg.

3 bijlagen

Gerelateerde vakmannen