Badkamer: 8 m2; Complete renovatie

Opdrachtnummer:
4248657
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Werkblad / Tafelblad, Waterkraan, Wand- of vloertegels, Stroompunten, Radiator(en), Sauna
Oppervlakte badkamer (in m²):
8
Slopen huidige meubels / sanitair:
Ja
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

We bestellen de spullen eventueel zelf. De badkamer moet gestript worden en volledig ingericht opgeleverd worden. Sauna heeft extra groep nodig. Toilet is sanibroyeur compact en hoeft niet te worden ingebouwd (pot staat op grond) Douche op tekening wordt waarschijnlijk veranderd in douchewand en bak.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door VBFlex

Bekijk profiel

Review van Pascal Gillisse

24-11-2021

Prima prijs en prima uitvoering. De aannemer spreekt engels en de uitvoerende engels of russisch. Dit werd perfect opgelost met een vertaal applicatie. Van te voren wordt een heldere offerte opgesteld en je betaald pas als je samen tevreden bent. Ik kan niets anders zeggen dat het een echte vakman is. De badkamer ziet er prachtig uit en er werd goed meegedacht met bv. de kleur van de voegen. Ook heeft hij een extra tegelrij toegevoegd zodat het mooier aansloot. Alles in goed overleg. De aannemer komt regelmatig kijken en reageert snel op app of telefoon. Ze zijn erg flexibel met de startdatum. Deze werd uitgesteld omdat we alle spullen nog niet binnen hadden. Ik kan VB Flex zeker aanraden.

3 bijlagen

Reactie van VBFlex:

24-11-2021

Hartelijk dank voor de goede review!

Vergelijkbare opdrachten