Waterleiding en riolering: Afvoer aansluiten op riolering ipv verzi...

Opdrachtnummer:
4214888
Type klus:
Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Afvoer aansluiten op riolering ipv verzinkput
Onderdeel:
Leidingen of afvoer
Kamer(s):
Buiten
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Huidige keukenafvoer belandt nu in verzinkput buiten (jaren 30 woning). Zorgt regelmatig voor stank. We willen de afvoer nu via een gesloten route rechtstreeks aansluiten op het riool.

De klus is uitgevoerd door Diekema montage infratechniek

Bekijk profiel

Review van Arie Morren

11-06-2021

Kwaliteit werkzaamheden kunnen wij niet beoordelen, aangezien deze niet zijn uitgevoerd. Dhr Diekema kwam in eerste instantie niet opdagen i.v.m. privé-omstandigheden en was niet bereikbaar. Achteraf konden wij hier begrip voor opbrengen en leek een tweede kans op zijn plaats.
Toen dhr Diekema bij de tweede afspraak wederom verstek liet gaan (opnieuw tevergeefs de agenda vrij gehouden) en opnieuw niet bereikbaar was, besloten we van verdere samenwerking af te zien.
Het excuus achteraf (telefoon niet in de oplader...) maakt dan niet veel meer goed.

Reactie van Diekema montage infratechniek:

11-06-2021

Iedereen wilt meteen geholpen worden, werk tegenwoordig 7 dagen in de week en maak dagen van 15 uur.

Inderdaad vraagt dit zoveel van mij dat ik mezelf een beetje voorbij loop. Wat ik moet leren is nee zeggen en vol is vol, daar heb ik veel moeite mee. Iedereen heeft spoed met lekkages en wil zo snel mogelijk geholpen worden. Ik moet daar beter mee leren omgaan.
Vind het dan zo vervelend als ik deze mensen hoor en wil dan alles doen wat in mijn macht ligt om toch de mensen tegemoet te komen, ten koste van mezelf. Ik ben nog jong, 33 jaar, maar deze dagen zijn te lang en ik zal voortaan mijn best moeten doen om aan te geven dat ik gewoon tot de rand vol zit, en er geen ruimte meer is, en dan aangeven wat de eerste mogelijkheid is hoe erg de situatie van de klant ook is. Ik kan geen ijzer met handen breken en dit gaat ten kosten van afspraken en kost me zo negatieve reviews.

Ik zal mijn best blijven doen voor iedereen maar voortaan, vol is vol.

Gerelateerde vakmannen