Trappen: Trap dichtmaken; Open trap gedraaid

Opdrachtnummer:
4211596
Type klus:
Trap plaatsen of renoveren
Soort werkzaamheden:
Trap dichtmaken
Soort trap:
Open trap gedraaid
Aantal treden:
12
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Vakman gezocht die trappen in ons huis dicht kan maken. Het gaat om de trap van de begane grond naar de eerste verdieping en om de trap van de eerste verdieping naar de zolder. Beide trappen zijn houten draaitrappen met 12 tredes. Zie de bijgevoegde foto's. De vakman dient zelf voor het benodigde materiaal te zorgen. Graag een offerte ZONDER schilderwerk. Het schilderen gaan wij zelf doen. Langskomen om eerst de trappen te bekijken is prima.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Alblas Timmerwerken

Bekijk profiel

Review van Anoniem

01-07-2021

Arjan heeft goed werk geleverd. De opdracht was om twee trappen dicht te maken en om op de begane grond een trapkast te maken. Beide trappen waren in een paar uurtjes dichtgetimmerd. Het plaatsen van de trapkast gebeurde een paar weken daarna, omdat het iets langer duurde dan verwacht voordat de deur van de trapkast binnen was bij de leverancier. Hier kan Arjan uiteraard niets aan doen. Arjan werkt snel, voor een nette prijs en levert kwalitatief goed werk.

Communicatie met Arjan gaat uitstekend. Hij is prettig in de omgang en is goed te bereiken via WhatsApp. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Wij raden hem zeker aan!

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen