Afvoeren: Puin

Opdrachtnummer:
4211420
Type klus:
Puin of meubilair afvoeren
Af te voeren objecten:
Puin
Locatie van te verwijderen puin of meubels:
Buiten
Gevaarlijk materiaal:
Nee
Lift aanwezig:
Nee
Parkeerruimte voor vrachtwagen of container:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg
Container huren voor afvoeren puin:
Nee, ik heb geen container nodig

Aanvullende informatie:

Ik wil graag voor mijn moeder haar tuin de opties bekijken. Er ligt enorm veel grofvuil wat allemaal naar de stort gebracht moet worden. Ik zou graag willen weten wat het kost om iemand in te huren die bijvoorbeeld een dag(deel) in de tuin aan de slag gaat.
Het puin moet ook worden weggebracht. Wij beschikken zelf niet over een aanhanger.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door anonymous

Bekijk profiel

Review van Anoniem

12-06-2021

In eerste instantie was er erg snel en goed contact. Meteen dezelfde dag is hij nog komen kijken en er is ook gelijk een afspraak gemaakt. De avond voor het team zou komen werd gezegd dat hij in quarantaine moest. Dit kan natuurlijk gebeuren. Vervolgens geen contact meer. Na meerdere appjes en een belletje zou hij terug bellen. Niet gebeurd. Zelf weer geappt, geen reactie. Uiteindelijk bericht gekregen dat hij het niet ging redden. Wat dat ook mag betekenen.

Ik geef 3 sterren voor de kwaliteit van het werk omdat ik er vertouwen in had. En voor de prijs 5 sterren omdat er een goede prijs was afgesproken. Voor de rest moet ik helaas minder sterren geven.

Wij balen er erg van dat dit zo is gelopen. Hopelijk leert hij hier van, en was het eenmalig dat dit zo loopt. Wij zijn inmiddels opzoek naar iemand anders.

Gerelateerde vakmannen