Lekkage: Beschadigde leidingen

Opdrachtnummer:
4210059
Type klus:
Lekkage verhelpen
Locatie van de lekkage:
Badkamer of toilet
Oorzaak van de lekkage:
Beschadigde leidingen

Aanvullende informatie:

Hoi,

Ik zoek geen loodgieter die komt kijken en weer weggaat zodat ik 100 euro verder ben. Graag zoek ik een loodgieter in de buurt die komt kijken om in te schatten wat hij moet doen. Dan maken we een afspraak en dan gaat de teller pas tellen. Sorry, maar we hebben te vaak mensen over de vloer gehad die we moesten betalen zonder dat ze iets gedaan hadden. Wat is het probleem? Een lekdetectiebedrijf heeft een lekkage in de badkamer gemeten bij een waterleiding onder een tegenvloer. Deze zorgt voor schade aan het plafond in de keuken. Wij zoeken iemand die kan breken en de waterleiding repareert. De badkamer an sich hoeft erna niet herstelt te worden, als de lekkage maar verholpen wordt. Erna gaan we de badkamer pas vernieuwen maar dit is minder acuut. Ook daar zoeken we iemand voor en misschien ben jij dit ook wel????

Groet, Hans

De klus is uitgevoerd door Montens Bouw & Renovatie

Bekijk profiel

Review van Hans Sluijter

30-05-2021

Wat een woekerprijzen vraagt deze uitvoerder. Mijn advies: trap niet in die prijzen. Mijn god...
Ik kan echter niks zeggen over zijn kwaliteit, want ik heb op voorhand deze uitvoerder afgehouden.
*****************************
Op bovenstaande review ontving ik appjes met scheldwoorden van de uitvoerder. Ik ben verbaasd dat een mening tegenwoordig niet meer in een review geplaatst mag worden en dat dit kennelijk alleen maar positief mag zijn. Een review is een mening, geen onvoorwaardelijke reclamecampagne. Het naschelden via de app is niet alleen kwetsend maar bovenal ontzettend dominant. Vreemde gang van zaken.

Reactie van Montens Bouw & Renovatie:

13-06-2021

Beetje jammer deze review wij hebben bij deze beste man niet gewerkt alleen een prijs door gegeven. Als hij de prijs niet goed vind even goede vrienden. Was ook nog spoed werk in het weekend. Zie onze andere 80 mooie revieuw’s beetje jammer dit

Vergelijkbare opdrachten