Zakelijke verhuizing: Hasselt (van); Schoonebeek (naar)

Opdrachtnummer:
4209446
Type klus:
Verhuizing zakelijk
Verhuizen van:
Hasselt
To:
Schoonebeek
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Gezocht verhuizer(s),

Wij zoeken iemand met een vrachtwagen of vrachtauto. Tevens dient deze kennis te hebben van het uit elkaar halen van fitness machines en weer in elkaar te zetten op de andere locatie.

Betreft circa 13 machines! Let op!! De machines moeten echt uit elkaar, ze moeten van de eerste etage met de trap naar beneden gebracht worden - vervoerd worden naar een andere locatie - andere locatie de machines naar binnen brengen (zelfde etage + roldeuren) en daar weer opbouwen.

Betreft volgende week zaterdag - zondag en/of de maandag. In overleg mogelijk! Let op het betreft zware materialen.

Ik heb filmpjes welke machines het betreft + welke route de machines moeten afleggen

De klus is uitgevoerd door bouwmakkelijk.nl

Bekijk profiel

Review van Selina Teunissen

03-06-2021

Op tweede pinksterdag kwam Verhuismakkelijk kijken naar de klus, en 5 dagen later moest de klus al uitgevoerd worden. Het was geen simpele klus. Wij hebben Verhuismakkelijk de opdracht gegeven om een complete sportschool te verhuizen. De machines moesten boven gedemonteerd worden, verplaatst worden naar beneden en vervolgens vervoerd worden naar een locatie 50 minuten verder op.

De verhuizing en de demontage van de machines zijn zeer zorgvuldig en professioneel gedaan. Ook het opbouwen is nauwkeurig uitgevoerd. Alle machines zijn zonder schade of gebreken getransporteerd.

Op het moment dat de klus niet binnen afgesproken tijd behaald kon worden, hebben zij correcte afspraken gemaakt. Erg prettig want zij waren erg flexibel!

Al met al, een leerzame klus voor Verhuismakkelijk en een zeer tevreden klant!

Als wij weer iets willen verhuizen bellen wij deze mannen ZEKER weten!

Top geregeld! Bedankt voor de zorgvuldigheid en ook de gezelligheid

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen