Lekkage: Weet ik niet

Opdrachtnummer:
4208798
Type klus:
Lekkage verhelpen
Locatie van de lekkage:
Badkamer of toilet
Oorzaak van de lekkage:
Weet ik niet
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Vanaf 3 juni, een toilet dat blijft doorlopen en een lek in de badkamer bekijken en een wastafel weghalen uit een slaapkamer.

De klus is uitgevoerd door Montens Bouw & Renovatie

Bekijk profiel

Review van Anoniem

16-06-2021

Absoluut slechte ervaring. We hebben ze halverwege weggestuurd en zit met on afgemaakt werk. Wil geen prijsindicatie geven, geen urenindicatie, geen offerte, alleen maar cashen op een per uur tarief en kan niet eens een wc maken zonder een tweede man tegen eenzelfde tarief, dus alles is dubbel. Heeft geen goede apparatuur, maar kan niet aangeven dat ie een klus niet kan doen, alleen maar uren cashen. Kan niet eens een kraantje van een wasbak vinden want alles "is niet meer van deze tijd" alsof het een huis uit 1900 is. Duurste toilet ooit.

Reactie van Montens Bouw & Renovatie:

19-06-2021

Deze absoluut slechte ervaring is dan ook zeker wederzijds!

Ten eerste zijn we niet weggestuurd maar hebben ervoor gekozen naar enkele uren zelf te vertrekken.

Ten tweede gingen wij NIET akkoord met haar verzoek de boel maar eventjes zo goedkoop en zo snel mogelijk te fixen.  Vakmanschap betekent voor ons dat je het aangeeft als de boel vervangen MOET worden en geen halve tijdelijke oplossingen / reparaties uitvoert welke mevrouw na +- 2 maanden alleen maar opzadelt met terugkerende lekkage en verdere kosten! Materiaal dat gewoon OP is MOET vernieuwd worden.

Tenslotte, knap dat wij 80 positieve reviews van tevreden klanten mochten ontvangen gezien dat we volgens haar 'niet eens een kraantje van een wasbak kunnen vinden'

;-)

Vergelijkbare opdrachten