Laminaat leggen: 70 m2; Hele woning

Opdrachtnummer:
4208558
Type klus:
Laminaat leggen
Kamers:
Hele woning
Oppervlakte van de vloer (m²):
70
Huidige vloer verwijderen:
Nee
Ondervloer nodig:
Ja
Plinten:
Ja - plakplinten
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Leegstaande woning van circa 65m2. Alle laminaat, plinten, ondervloeren is aanwezig. Het is prima laminaat, brede planken van 24cm.

Was van plan zelf te leggen maar dit is iets te ingewikkeld voor mijn ervaring met laminaat leggen. De woning is een trechtervorm, muren staan dus niet in een hoek van 90 graden.

De klus moet uiterlijk 3 juni a.s. afgerond worden! Graag reageren met een all-in prijs.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Hollandparketteurs

Bekijk profiel

Review van Nikki B

05-06-2021

Ik was aanvankelijk van plan het laminaat zelf te leggen, totdat ik er achter kwam dat het hele huis vol zit met valse hoeken (huis heeft de vorm van een pizzapunt) en slechts op één plek in het huis, nl in de voorraadkast, een hoek was van 90 graden. Kortom: dramatisch! Op zaterdag de klus geplaatst, Chris reageerde snel, vriendelijk en volledig en was de woensdag erna al aan het werk.

De kwaliteit van het werk is gigantisch hoog, je ziet duidelijk dat een vakman aan het werk is geweest. Elke hoek moest opgemeten en precies gezaagd worden. Het laminaat ligt er megastrak in en ik ben super blij met het resultaat. Chris is naast een vakman ook een erg prettig persoon in de omgang en erg communicatief. Zonder gek gevoel of enige twijfel ook mijn sleutels aan hem gegeven zodat hij zichzelf kon binnenlaten. Twijfel niet om hem in te schakelen voor je vloer, daar ga je geen spijt van krijgen.

Nogmaals super bedankt, je hebt ons enorm geholpen!

4 bijlagen

Gerelateerde vakmannen