Waterleiding en riolering: Leiding(en) verplaatsen; Leidingen of af...

Opdrachtnummer:
4205253
Type klus:
Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Leiding(en) verplaatsen
Onderdeel:
Leidingen of afvoer, Vaatwasser
Kamer(s):
Keuken
Uitvoer datum:
Binnen een maand

De klus is uitgevoerd door ATS Renovatie & Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Marjolein Toemen

01-07-2021

Kort samengevat kan ik me erg vinden in de recensie van Jeremy Nouwens: "Wat in eerste instantie een prettig contact was/leek bleek achteraf helaas niet zo prettig als gedacht."

Niet zo prettig is hierbij zacht uitgedrukt. Obv vooraf gestuurd leidingschema is een offerte voor materiaal + arbeid afgegeven. Hier kwam nog wat meerwerk uit, waarvoor ook extra betaald is. €900 euro voor het verleggen van elektra en leidingwerk. Aan de hoge kant, maargoed, het is dan ook top drukte. Tot dusver niks geks. Totdat de elektricien waarmee Tom samenwerkt nog terug moest komen voor het afwerken van de stopcontacten.. Toen moest er ineens nog eens €85 materiaal + uren betaald worden. Op de vraag waar dat vandaan kwam, en waarom dat nu extra kwam werd ronduit grof gereageerd. "slaat nergens op dat je achteraf inzicht wil in de kosten (...) Ik ben jullie geen verklaring schuldig".

Inzicht in hoe de €900 was opgebouwd werd niet gegeven en ons werk is niet af.

Reactie in afbeelding zegt genoeg.

1 bijlage

Reactie van ATS Renovatie & Onderhoud:

01-07-2021

Wat vervelend dat jullie er zo over denken. Vooraf was een prijs afgesproken waarna op jullie verzoek meerwerk bij kwam. Uiteraard moest er ook nog worden afgemonteerd waarvoor eerst besproken moest worden wat de wensen waren waarop daar een prijs gebaseerd wordt. Helaas na vele malen uitleg bleven jullie bellen, appen en mij lastig vallen en daar bovenop nog enkele bedreigingen op mijn privenummer. Die ga ik niet plaatsen hieronder dat is mij te kinderachtig. Wij hebben alles keurig conform afspraak en bouwbesluit opgeleverd en als klap op de vuurpijl krijg ik bedreigingen naar mijn hoofd geslingerd. Helaas heeft iedere vakman wel eens een klant zoals jullie die als ze hun zin niet krijgen dwars gaan liggen. Jammer. Succes verder met de verbouwing en hopelijk houden jullie je wel aan de afspraak met de volgende aannemer.

Gerelateerde vakmannen