Badkamer: Complete renovatie

Opdrachtnummer:
4193725
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Bad, Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Werkblad / Tafelblad, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en)
Slopen huidige meubels / sanitair:
Nee
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften
Oppervlakte badkamer (in m²):
13

Aanvullende informatie:

Nieuwbouw woning wordt opgeleverd september 2021. Planning werkzaamheden sept-nov 2021. Badkamer 1e verdieping en toilet (begane grond) worden casco opgeleverd. De badkamer wordt met vloerverwarming maar zonder dekvloer opgeleverd. Er moeten een inloopdouche, radiator, wastafels / spiegel, ligbad en toilet geplaatst worden, een plafond met inbouw spotjes en de vloer en de wand waar de inloop douche komt zou ik graag betegeld hebben (~ 23 m2). Daarnaast waterdichte wandafwerking rest van de badkamer (ook ~23m2 ?). In de PDF heb ik naast de bouwtekening ook foto's van een vergelijkbare badkamer met indeling zoals ik hem ook zou willen toegevoegd en een 3D tekening van de indeling.

Graag zou ik met U in contact komen over het maken van een offerte als u beschikbaar bent voor deze werkzaamheden.

De klus is uitgevoerd door S.V.M. bouw & renovatie

Bekijk profiel

Review van Anoniem

18-11-2021

Badkamer van ruim 12 m2 was vanuit de bouw casco opgeleverd. Zelf heb ik een eerste indeling gemaakt en vervolgens samen met SVM bouw de details verder uitgewerkt. Jose en voornamelijk Jahaira hebben ons uitstekend voorzien van adviezen en de mogelijkheden en opties aangegeven. De verbouwing begon moeizaam omdat bij oplevering bleek dat er een lekkage zat in een leiding ( dus voordat SVM ging beginnen ).Het viel mij meteen op dat de communicatie en ook de aandacht en expertise vanuit SVM een stuk beter was dan van de bouwers van het huis. Dankzij de flexibiliteit en inzet van de crew van SVM onder leiding van Julian hebben ze vervolgens de klus alsnog in een paar weken geklaard. De paar puntjes die bij oplevering nog niet helemaal in orde waren (dimmer werkte niet goed, bleek defect, WC bril beschadigd, dorpel moest nog geplaatst na leggen vloer overloop) werden keurig volgens afspraak opgelost. Top ! Volgende klus schakel ik ze weer in !

4 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten