Badkamer: 6 m2; Complete renovatie

Opdrachtnummer:
4157550
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Bad, Douche, Wastafel, Meubel(s), Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en), Muur verplaatsen, plafond stucen
Oppervlakte badkamer (in m²):
6
Slopen huidige meubels / sanitair:
Ja
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Liever geen afspraken - graag contact via email, telefoon of video bellen

Aanvullende informatie:

Klus moet 2e week van september uitgevoerd worden.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Weena Bouwbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

15-12-2021

Wij waren opzoek naar iemand die onze badkamer compleet kon slopen en weer opbouwen. Wij wilden ook onze badkamer een stukje vergroten zodat wij een inloopdouche en bad konden plaatsen.
Vanaf de briefing en inmeten was de communicatie zeer professioneel en duidelijk. Het was voor ons fijn om 1 aanspreekpunt te hebben (In dit geval was dit Hakan). Na het inmeten heeft Hakan met ons duidelijke afspraken gemaakt en ook gelijk de verwachtingen goed aangegeven. Wij hebben toen aangegeven dat wij met meerdere projecten bezig zijn, dus wij vinden het belangrijk dat zijn team netjes de werkplaats achterlaten eind van de dag. Al het puin was netjes weggegooid in onze container. Ze letten echt op details en zijn onwijs nauwkeurig met het snijden van de tegels.
Aan het einde van het project hebben de heren een prachtige badkamer geleverd. Hakan en zijn team zijn de afspraken goed nagekomen. Zeker een aanrader!

Vergelijkbare opdrachten