Huisrenovatie: De gehele woning

Opdrachtnummer:
4149177
Type klus:
Renovatie huis
Ruimtes:
De gehele woning
Type klus:
Stucwerk, Wand- of vloertegels zetten, Ramen en kozijnen plaatsen, Leidingwerk
Soort woning:
Woonhuis
Aantal verdiepingen:
2
Leeftijd woning:
10-50 jaar
Eigenaar van het pand:
Ja
Vergunning aanwezig:
Nee
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

- 150m2 stucwerk, woonkamer, keuken, hal, entree, slaapkamers, badkamer
- 72m2 vloervermaring installeren + tegelen met houtlook tegels
- badkamer douche, wc, gootsteen installeren + tegelen
- wc verplaatsen + wc, gootsteen installeren + tegelen
- kozijnen vervangen keuken, slaapkamers + badkamer (2de verdieping), potentieel woonkamer ook afhankelijk prijs
- kozijn achterzijde woonkamer vervangen met schuipui + tuinserre installeren

Ik verwacht binnen 3 tot 4 weken de woning opgeleverd te krijgen. En dan na voorbereidende / sloopwerkzaamheden (in goed overleg) door mij + vrienden zou er gestart kunnen worden.

De klus is uitgevoerd door P.A. Bouw

Bekijk profiel

Review van Melle Meijer

28-11-2021

Pavel dacht gedurende het project continue mee in oplossingen en hield rekening met ons budget. Prijs/kwaliteit, subliem!

Naarmate het project vorderde werd de communicatie minder. Door uitloop in het project (overmacht), was ondanks ons verzoek duidelijk te communiceren als de geplande deadline niet haalbaar was (ivm ons zoontje van 8 maanden + verhuizen), ons meerdere malen beloofd dat dit allemaal zou goed komen.

Op de dag van de verhuizing was dit dus helaas niet het geval. O.a. badkamer en tegelwerk van vloer in woonkamer niet af. Waardoor we hele stressvolle week hadden gedurende / na verhuizen. Daarnaast was er naar ons gevoel veel haastwerk aan einde, waardoor sommige zaken niet direct netjes waren opgeleverd. En moest er nog van alles daarna afgerond / gerepareerd worden.

Desondanks zijn we heel blij met de uiteindelijk oplevering van de woning! Pavel, werk aan je communicatie en planning en ga van 3,5 naar 5 sterren! Melle, Gaby & Matteo.

Reactie van P.A. Bouw:

01-12-2021

goedenavond Melle, Gaby en Matteo
dank u wel voor referentie . Jullie hadden een stres week gehad , mij excuses hier voor . Dat klopt , project was niet in afgesproken tijd af.(I.v.m afwachten van kunststof kozijnen voor de hele woning ) Fabriek meerdere keer uitstel gemeld . Hier voel ik onze schuld niet . Kozijnen waren 2 weken voor de oplevering geleverd (in plaats van 6 weken ,die we hadden afgesproken met leverancier ) . Afmaken van tegels zonder kozijn is onmogelijk . Haasten maakt indruk op kwaliteit. Wij gaan onze diensten verbeteren . Nog mals bedankt voor een eerlijke review

Groeten ,

Paul .

Gerelateerde vakmannen