Groepenkast installeren of vervangen: 12 groepen; Groepenkast insta...

Opdrachtnummer:
4134132
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Groepenkast installeren of vervangen
Huidig aantal groepen:
5
Gewenst aantal groepen:
12
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

volledige renovatie,
nieuwe electra in de gehele woning, nieuwe meterkast, aanvullende groepen.

klant plaatst zelf wcd en leiding in muur en plafond. samenwerking met vakman.

vakman sluit aan in de kabeldoos en groepenkast.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door A.j.Techniek

Bekijk profiel

Review van M V opstal

13-01-2022

joad begon super, hij wist een stucadoor en heeft ons goed geholpen.
helaas is het eindresultaat een drama.

de stucadoor bleek een onbetrouwbare partij. hij heeft een aanbetaling (€1000!) ontvangen, de zaak ligt al maanden bij een incassobureau.

joad zelf was erg vriendelijk en behulpzaam, wel was al het materiaal wat je bij joad kocht twee keer zo duur als wanneer je het zelf aanschaft bij een hornbach ofzo.

als laatste zou joad dimmers plaatsen, er was een probleem met de dimmers en hij moest een aantal keer terugkomen. uiteindelijk hebben we 4 weken geprobeerd een afspraak met maken met joad en hij heeft die telkens afgezegd en verplaatst.
toen ik na 5 weken wachten een boos berichtje stuurde (wat ook niet correct van mij was) was hij woest en dreigde hij met politie en was plots zijn oom overleden, dat zal misschien wel zo zijn maar dat konden we natuurlijk niet ruiken.

ik kan joad niet aanraden helaas.

Reactie van A.j.Techniek:

13-01-2022

Beste Marijn,

Wat een triest persoon ben jij zeg,
Na alles wat ik voor jou heb gedaan.
Als je A zegt moet je ook B zeggen
Psychopaat dat je bent, denk je dat de wereld om jou draait mij bellen in de nacht materialen iedere keer verkeerd bestellen, waardoor ik iedere keer maar weer voor jan doedel langs kwam en dan verwacht je van mij dat ik nog zin heb om de werkzaamheden te voltooien wat niet in de prijs zat trouwens. Stucadoor zat ik niet tussen wat tussen jullie is gebeurd is jullie probleem ik heb nooit problemen gehad met hem maar ja als je mensen gaat stalken in de nacht dan begrijp ik het wel dan het ergste van alles vind ik toch
Mijn bedreigen met het bellen naar kantoor waar me echtgenote te werkzaam is. Tuurlijk zou ik aangifte gaan doen als je door was gegaan en dan nu op deze manier je gelijk proberen te halen helaas voor jou verhaal heeft 2 kanten. Dit is mijn versie van het Marijn psychopaat drama verhaal.

Gerelateerde vakmannen