Stucen: 270 m2 wanden; 110 m2 plafonds

Opdrachtnummer:
4133666
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Hele woning
Te stucen muren (m²):
270
Te stucen plafonds (m²):
110
Leeftijd van de woning:
Jonger dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Deze opdracht betreft meer dan alleen maar stucwerk (!). We zijn op zoek naar een partij die ook timmerwerk en elektriciteit kan doen. Naast het stucwerk willen we nl. graag een verlaagd plafond met spotjes op de begane grond, een inloopkast in slaapkamer 1 (ook met verlaagd plafond en spotjes) en een ombouw in de keuken (waarbinnen de apparatuurwand komt). Oplevering van de woning is week 30 (week van 26 juli) en we willen graag zsm na de oplevering van start gaan.

Hieronder onze wensen:
• Stucwerk: graag willen wij de gehele woning laten stucen: begane grond (muur + plafond), eerste verdieping (muur + plafond) en zolder (muur). De hoogte van het plafond op de begane grond en eerste verdieping is 2,6 m en op de zolder is de hoogte tot de nok 3,5 m.
• Ombouw keuken: in de keuken willen we graag een ombouw realiseren voor de apparatuurwand (zie ook bijgevoegde bouwtekening van de keuken).
• Inloop-kast: in slaapkamer 1 zouden we graag een inloop-kast laten realiseren.
• Spotjes: op de begane grond zouden we graag spotjes willen realiseren in het plafond. Dit zouden we ook graag willen in de inloopkast in slaapkamer 1.

De klus is uitgevoerd door Beta Bouw

Bekijk profiel

Review van Rob Roerdinkholder

09-12-2021

Bogdan is betrouwbaar en hij denkt goed met je mee. We hebben hem gevraagd onze hele nieuwbouwwoning te stucen, muurtjes te plaatsen tbv inbouwkasten, verlaagd plafond met spotjes te realiseren en een voorzetwand te plaatsen. We zijn erg tevreden over het resultaat en alles is volgens afspraak gegaan. Zijn werknemers werken erg netjes en Bogdan heeft ons, een stel met twee linkerhanden, meer dan eens uit de brand geholpen bij andere klusproblemen waar we tegenaan liepen gedurende de periode dat hij hier aan het werk was. Inmiddels zijn we zo’n 4 maanden verder en het stucwerk ziet er nog perfect uit; geen scheurtje te bekennen.

3 bijlagen

Gerelateerde vakmannen