Badkamer: 6 m2; Plaatsen nieuwbouw badkamer en toiletten

Opdrachtnummer:
4113391
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Plaatsen nieuwbouw badkamer en toiletten
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Douche, Wastafel, Toilet, Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en)
Oppervlakte badkamer (in m²):
6
Slopen huidige meubels / sanitair:
Nee
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Het gaat om het plaatsen van een badkamer en twee losse toiletten in een nieuwbouwhuis. Alles wordt casco opgeleverd. Verwachte opleverdatum is in week 22-24. Uiterlijke gewenste startdatum betreft 21 juni.

De klus is uitgevoerd door Philipo Klusbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

21-10-2021

Philipo heeft top werk geleverd wat betreft de badkamer en twee toiletten in ons huis. Slecht gelegde leidingen heeft hij overzichtelijk opnieuw geplaatst. Philipo heeft ons veel uitleg gegeven en bij elke stap in het project geadviseerd en meegenomen in de beslissingen. Wij zouden Philipo dan ook zeker aanraden aan iedereen! Een kleine tip om de samenwerking nóg beter te maken: wij hadden het idee dat Philipo zo hard werkte dat hij soms iets minder gezellig over kwam. Wij wisten dan niet goed of hij boos was of gewoon even een wat minder dagje had, hij was soms kortaf hierdoor. Hiernaast hebben we extra kosten moeten maken en een boete moeten betalen bij twee andere leveranciers omdat het werk niet helemaal op tijd af was en zij niet aan de slag konden. Maar zoals gezegd, de werkzaamheden zijn echt keurig afgewerkt en omdat Philipo de tijd nam is alles precies geworden zoals wij het voor ogen hadden. Top werk geleverd!

Reactie van Philipo Klusbedrijf:

21-10-2021

Bedankt voor deze leuke Review wij hebben idd een prachtig werk geleverd in 15 werkdagen dat is ook snel gedaan voor een lux badkamer en twee lux toiletten. vind heel vervelend te horen dat jullie kosten hebben gemaakt door andere leveranciers, ondanks wij een weekend hadden doorgewerkt en maandag en dinsdag vrij genomen zo dat hun konden werken door de weeks, jullie ook top mensen, wij hadden hartstikke naar onze zin. wij helpen jullie graag nog in toekomst. bedankt

3 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten