Vochtbestrijding: 100 m2

Opdrachtnummer:
4101937
Type klus:
Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden
Muur:
100
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

We hebben vochtige muren binnen, zelf weten we niet wat precies het probleem is. Het stucwerk op de gevel is erg slecht en dit willen we sowieso laten opknappen. Het huis is van 1906 en heeft enkelstrengs muren. Graag hebben we iemand die langskomt om de situatie te bekijken en een plan van aanpak te maken.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Vochtexpert Nederland

Bekijk profiel

Review van Anoniem

14-04-2021

Het werk is pas uitgevoerd en we zijn erg tevreden. Vooraf langsgekomen om naar de problemen te kijken en ons laten zien wat er aan de hand was zonder gewoon maar wat aan te smeren. Er wordt precies uitgelegd wat er gaat gebeuren en hoe dat werkt. Hij kon al snel aan de slag dus we hebben ook niet lang hoeven wachten.
We hebben de gevel laten injecteren tegen optrekkend vocht, alles is netjes afgewerkt. Alle geboorde gaten netjes dichtgemaakt. Het is nu uiteraard afwachten of de muur opdroogt maar ik heb er alle vertrouwen in.
Eerlijk gezegd was het niet de allergoedkoopste offerte die we gekregen hadden maar het scheelde niet veel. Uiteindelijk hebben ze wel iets meer werk gedaan dan vooraf was afgesproken. De uitleg, de betrouwbaarheid en de bereidheid je echt te helpen met je vochtprobleem vond ik het meer dan waard.

Gerelateerde vakmannen