Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geluidsisolatie

Opdrachtnummer:
4101409
Type klus:
Binnenwand plaatsen
Aantal te plaatsen muren:
1
Breedte in cm:
170
Hoogte in cm:
200
Dikte:
Standaard
Afwerking:
Geluidsisolatie
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Er moet een gipswand met geluidsisolatie geplaatst worden tussen de woonkamer en slaapkamer (zie foto). Ook moet een andere gipswand in het appartement gesloopt worden (zie foto). In deze gipswand zit ook een raam dat weggehaald moet worden. Bij voorkeur iemand die s.z.m. aan de slag kan.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door CE&KA

Bekijk profiel

Review van Camiel Voigt

14-04-2021

Wij hebben een gipswand laten verwijderen en een gipswand met isolatie laten plaatsen door CE&KA. Na het plaatsen van de vacature op werkspot en het sturen van een bericht naar CE&KA werd er zeer snel gereageerd. Meteen een afspraak gemaakt en Yilmaz is 2 dagen later komen kijken om een offerte op te maken. Een aantal dagen daarna zijn ze meteen begonnen met werken (ze werken door in het weekend als dit goed uitkomt voor jou). In de oorspronkelijke offerte was opgenomen dat de gipswand schilderklaar zou worden gemaakt. Door drukte had onze klus 2 dagen uitloop en heeft Yilmaz de wand in plaats van schilderklaar volledig voor ons gestuct zonder extra kosten. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de afwerking van de werkzaamheden en raden CE&KA zeker aan! Yilmaz is een betrouwbare vakman, komt zijn afspraken na en heeft zijn best gedaan om goed werk bij ons af te leveren. Prijs/kwaliteit van het werk is heel goed.

4 bijlagen

Reactie van CE&KA:

19-04-2021

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Wij zijn ook blij om met ontzettend leuke klanten te mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!.

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen