Ventilatie systeem: Installeren

Opdrachtnummer:
4100500
Type klus:
Ventilatiesysteem installeren of vervangen
Type of job:
Installeren
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Woning uit 1931 met houten vloeren. Wij willen graag op de vliering een ventilatiebox met ventilatiekanalen naar de begane grond en eerste verdieping. Vochtsensor-gestuurd in badkamer en een afstandsbediening in het toilet beneden.

De klus is uitgevoerd door J. Ricardo Ventilatietechniek

Bekijk profiel

Review van S Kouwenhoven

11-06-2021

Hoe een simpele klus een ingewikkeld drama kan worden. Ventilatie box ophangen, drie gaten door een houten vloer maken, wat buizen trekken; max. 1 dag werk werd mij verteld. Echter o.a. slechte communicatie tussen werkgever en werknemer zorgden ervoor dat dit niet werd gehaald. Te laat komen (lees meerdere uren) en 14:15u weer naar huis gaan helpen ook niet mee. De heren hadden niet de juiste spullen bij, een andere type ven dan afgesproken is gemonteerd en uiteindelijk zou er de derde (!) dag, ruim een week later, een op maat gemaakt wangedrocht gemonteerd worden waar er om een simpel roostertje was gevraagd (a €8,- bij de Bouwmaat). Lege blikjes drinken en ander afval werden gratis overal achter gelaten.
Vanzelfsprekend hoefden de heren een derde keer niet terug te komen en heb ik alles zelf maar in de avonduurtjes afgemaakt.
Het uiteindelijk wél uitgevoerde werk is OK; alle plafonds en wanden lagen er reeds uit en het had zijn makkelijkste klus van het jaar kunnen worden. Helaas.

Reactie van J. Ricardo Ventilatietechniek:

17-06-2021

Beste heer Kouwenhoven,

Allereerst bedankt voor uw review, wij doen altijd ons uiterste best om goed en kwalitatief werk af te leveren. Zoals u ook kunt lezen in de overige 44 reviews zijn we hier best goed in.

Helaas hebben wij ook met onverziene zaken te maken. Zoals het verkeer, waardoor wij inderdaad in sommige gevallen iets later of veel later op locatie arriveren. Daarnaast is het inderdaad niet veilig en verstandig om met 28 graden uw dak te betreden, die vol ligt met dakpannen. Deze zijn dan namelijk nog heter. En de veiligheid van onze medewerkers staan altijd op nr 1 ! Toen hebben wij het dakwerk inderdaad naar een andere dag moeten verschuiven.

Als wij volgens u de verkeerde ventilatiebox en rooster hebben meegenomen/gemonteerd, waarom communiceert u dit dan niet met ons ? We hebben u zelfs foto’s van het rooster toegestuurd.

p.s.

Wij maken nog graag een afspraak om de niet betaalde materialen twv € 250,- op te komen halen.

Mvg,

Ricardo Ventilatie

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen