Zonwering: 1 scherm; Installeren

Opdrachtnummer:
4100155
Type klus:
Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Installeren
Aantal:
1
Dimensions:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Het verwijderen en plaatsen van een nieuw zonnescherm. De ruimte is 5,30 meter breed.

Het aanleggen van een nieuw automatisch zonnescherm met afstandsbediening. Gelieve een donker doek, die niet teveel warmte vast houdt. 3 meter ongeveer de tuin in.

Ik weet niet of het mogelijk is: met aanleg van een nevelaar.

Acceptatie in overleg: kan wat ons betreft spoedig.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Klusbedrijf Dahmitry

Bekijk profiel

Review van Germ Jan Kappers

07-06-2021

Dimitry via werkspot gevonden. Wij zochten iemand voor een nieuw zonnescherm en het oude te demonteren. Echter zelf geen verstand van zaken hierin. Opdracht van Dimitry geaccepteerd, wetende dat hij hiermee opdrachtkosten moet betalen. (Voor een ieder wel goed om te weten als je op geïnteresseerd klikt) Dimitry gaf ons een prijsindicatie die ons erg aansprak en hebben hem bij ons thuis uitgenodigd.

Dimitry nam alle tijd voor uitleg, had verschillende staaltjes meegenomen van stof en van de aluminium behuizing. Hem uitgelegd dat wij ook verlichting in onze tuin wilde, oplossing: 2 in 1.

Helaas een week vertraging opgelopen door fabrieksvertraging. Echter kon Dimitry hier niks aan doen. Nam de tijd om dit door te geven en direct nieuwe afspraak in te plannen.

Op de dag van levering wederom keurig op tijd. Werkt HEEL secuur, let op de kleinste details en neemt alle troep weer mee. Buiten een communicatief sterke en aardige man een top vakman voor uw klus. Twijfel, gewoon doen!

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen