Verhuizen: Amsterdam

Opdrachtnummer:
4099465
Type klus:
Verhuizing particulier
Kamer(s) te verhuizen:
Woonkamer
Spullen inpakken door vakman:
Spullen worden door consument ingepakt
Etage(s) van de woning:
2de verdieping
Elevator:
Nee
Parking:
Ja
Verhuizen naar:
Amsterdam
Geschatte afstand in kilometers:
2
Etage(s) nieuwe woning:
1e verdieping
Elevator:
Nee
Parking:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Beste Verhuizer,

Het is noodzakelijk dat er een een verhuislift aanwezig is ivm dat sommige spullen niet door het portiek passen.

Verhuizen van;

- Bank
- Bed met 2 matrassen
- 4 eetkamerstoelen
- Tafel
- 3 Tv's
- 4/5 Breekbare spullen
- Grote kamerplant
+- 25 verhuisdozen

De klus is uitgevoerd door VenderFix

Bekijk profiel

Review van Anoniem

02-05-2021

Vriendelijke gasten en werk netjes uitgevoerd. Alleen op voorhand heb ik duidelijke gevraagd of de prijs van €400 voor de verhuizing gelimiteerd was aan een aantal uur of meubels wat niet uitmaakte dus ben ik uitgegaan van €400. Toen ze aankwamen vonden ze het toch wat veel meubels, verder niet gesproken over een meerprijs. Aan het einde van de verhuizing met veel gepfffff melden dat ik €300 meer moet betalen. Ga je met deze partij in zee maak dan duidelijke afspraken om geen gezeur aan het einde van je verhuizing te hebben.

Reactie van VenderFix:

25-05-2021

Goedemiddag,

Wij vinden het heel naar dat u het zo ervaren heeft. Echter is het vastbedrag afgesproken op basis van de gegevens die u ons heeft verschaft enkele dagen voor de verhuizing. Op het moment dat de gegevens niet blijken te kloppen in de praktijk (en in dit geval was het 2x meer werk dan opgegeven), dan zal de prijs herzien moeten worden. Bij aankomst hebben de verhuizers meteen aangegeven dat de opgegeven spullen niet overeen komen met wat er daadwerkelijk was. Ondanks onze schema hebben wij ons best gedaan de opdracht zo snel mogelijk uit te voeren, om de meerkosten te beperken. Aan het einde van de verhuizing, hebben wij de prijs zelfs verlaagt om u tegemoet te komen.

Ook is er door de verhuizers tijdens de verhuizing aangegeven dat er meerkosten bij zullen komen kijken. Wij vinden het dan ook heel spijtig dat deze review een heel vertekend beeld creëert van de service die wij geboden hebben.


Met vriendelijke groet,

Team VenderFix

Gerelateerde vakmannen