Gasleiding: Oude gasleiding vervangen

Opdrachtnummer:
4098165
Type klus:
Gasleiding aanleggen of vervangen
Type of job:
Oude gasleiding vervangen
Aanschaf apparatuur:
Misschien elektrische kookplaat of boiler
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Beste mevrouw/meneer,

Wij hebben momenteel een gaslekkage die of in de vloer of in het plafond of allebei zit. Er is een grote kans dat de beste optie is om al deze verouderde leidingen te vervangen (ze bestaan uit staal, lood en flexibel). Als dit daadwerkelijk de beste keuze is moet daar wel de vloer (laminaat) en het plafond voor open gebroken worden. Nu zijn wij ook aan het kijken naar de optie of we misschien niet beter over kunnen gaan op elektrisch koken en/of een elektrische boiler op moeten hangen. De gaskachel willen we nog niet vervangen en moeten we misschien alsnog de vloer openbreken om die leidingen te vervangen. Het appartement is niet heel groot, maar wel oud.

Nu zijn wij opzoek naar een bedrijf dat ons kan adviseren in deze keuze en de klus vervolgens kan uitvoeren, het liefst in zijn geheel, dus ook als daar vloer of plafond open breken bij komt kijken, dat ook goed en netjes afgewerkt kan worden door dezelfde partij.

Ik hoor graag van u welke informatie ik u nog kan geven, wat de eventuele volgende stappen zijn.

Momenteel is het gas geheel afgesloten en kan ik niet douchen, koken of de kachel aanzetten, dus zoals u misschien wel begrijpt hebben we dit probleem graag opgelost. ☺️

Als u niet het juiste bedrijf bent voor deze klus, hoor ik dat uiteraard ook graag in uw reactie!

Met vriendelijke groet,

Steff Donkers

De klus is uitgevoerd door Prof Supply

Bekijk profiel

Review van Steff Donkers

13-04-2021

Super! Ik had een goed vertrouwen en ben ontzettend dankbaar met het werk dat geleverd is. De testen werden nauwkeurig uitgevoerd en ik werd goed betrokken bij de uitkomsten en goed geadviseerd over de mogelijkheden. Zelfs toen de werkzaamheden gestopt moesten worden ivm de avondklok werd het niet afgeraffeld, maar netjes een nieuwe afspraak gemaakt om het werk af te ronden. Zeer tevreden!

Gerelateerde vakmannen