Plafond: 2 m2; Herstellen dmv gipsplaten of iets dergelijks

Opdrachtnummer:
4094113
Type klus:
Plafond plaatsen of verlagen
Soort klus:
Herstellen dmv gipsplaten of iets dergelijks
Oppervlakte in m²:
2
Kamers:
1
Materiaal:
Hout
Isolatie:
Nee
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Door lekkage van het dak (kleine houten aanbouw bij chalet op park) is het behang van plafond los gekomen. Plafond moet cosmetisch worden hersteld dmv gipsplaten of iets dergelijks. Dus geen herstel werkzaamheden aan het dak! Enkel voor het aangezicht ivm verkoop chalet. Plafond is ca. 1.80m bij 1.15m. Op foto staat gedeelte van plafond. Er zit / zat behang. De klusman/timmerman dient het materiaal aan te schaffen (uiteraard voor mijn rekening). Niet eerst komen kijken maar direct maken daar chalet in de verkoop staat.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Djaydens Bouw

Bekijk profiel

Review van Willeke Kroon

29-03-2021

De jongens van Djaydens Bouw zijn super vriendelijk en ontzettend goed in hun werk!

Ik had met spoed een timmerman nodig die voor mij een verlaagd plafond wilde maken. Djaydens Bouw reageerde direct en kon binnen 1 dag al beginnen!

Afspraak was dan ook zo gemaakt en de prijs was ook wat ik wilde en dat was het ook zeker waard. Een uur voor afgesproken tijd, kreeg ik een berichtje dat ze onderweg waren en ik hoefde niks te doen, alleen aanwezig zijn want het materiaal hadden ze al gehaald.

Binnen een uur had ik een nieuw, verlaagd plafond. Deze mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en de klus was daardoor snel en vakkundig gedaan.

Als ik weer een klus heb dan zal ik Djaydens Bouw zeer zeker gaan bellen! En uiteraard krijgen ze dan een bakkie koffie wat er nu bij ingeschoten was! Dus mannen > volgende keer een bakkie!

Gerelateerde vakmannen