Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Stucen of behang (kunnen we ook zelf d...

Opdrachtnummer:
4092202
Type klus:
Binnenwand plaatsen
Aantal te plaatsen muren:
1
Breedte in cm:
255
Hoogte in cm:
250
Dikte:
Standaard
Afwerking:
Stucen of behang (kunnen we ook zelf doen)
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Wij willen deze zolderkamer graag in tweeën delen, waarbij een kleine (kasten)kamer ontstaat bij de kant van de reeds bestaande deur naar de hal en een grotere (slaap)kamer. Zoals je kunt zien loopt het plafond schuin af (het rechte deel = 1m66 en vanaf daar gaat het schuin omlaag naar een hoogte van 1m).

We zijn er nog niet uit met het plaatsen van een deur (schuif, scharnieren, geen), dus het idee is om vooralsnog een nis open te laten waar eventueel op een later moment een kozijn/deur in geplaats kan worden. Maar meedenken over een goede oplossing wordt zeer zeker op prijs gesteld!

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Klusbedrijf Netjes

Bekijk profiel

Review van M. de Jong

08-04-2021

Wij zijn supertevreden over Mo en zijn mannen. We plaatsen onze klus voor het plaatsen van een binnenwand op zolder in onze nieuwbouwwoning op vrijdag. Op zondag hadden we Klusbedrijf Netjes geselecteerd en op dinsdag kwam Mo al langs om te kijken en direct een scherpe offerte af te geven. Hij raadde aan om onder het schuine plafond van de zolder over de hele breedte schuifkasten te laten maken. Ook daarvoor legde hij een scherpe offerte neer. Wij akkoord en de volgende dag kon het team van 3 man al aan de bak. Ze hebben keihard gewerkt om de klus in 1 dag te klaren. De dag erna kwam de stucadoor al (ook uit het team van Mo) en ook hij heeft lang doorgewerkt om de muur in 1 middag super strak op te kunnen leveren. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Ook doen ze hun naam eer aan, want ze werken heel netjes! Een dikke 10 voor dit klusbedrijf!

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen