Rookkanaal: Installeren; Gaskachel

Opdrachtnummer:
4087773
Type klus:
Rookkanaal installeren of vervangen
Type klus:
Installeren
Rookkanaal aansluiten op:
Gaskachel
Rookkanaal door dak of muur:
Reeds aanwezig. Moet met verloopstuk aangesloten worden. Tenzij het niet mogelijk is. Dan moet er een nieuwe rookkanaal gemaakt worden.
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Je kan vanuit de woning naar het dak. Heb geen materialen om de gashaard aan te sluiten op het rookkanaal. Gashaard is wel compleet en dient dan geïnstalleerd te worden.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Haard&zo

Bekijk profiel

Review van V. Pherai

04-05-2021

Na het openzetten van mijn opdracht, kreeg ik nette en uitgebreide offerte van de heren. Het was duidelijk wat hun plan was. Dit toonde al hun ervaring met haarden. Communicatief goed en prima bereikbaar. Zij hebben bij mij een bestaand rookkanaal (voorheen een kanaal voor een houtkachel) omgezet naar een rookkanaal voor een inbouw gashaard, met nieuwe verloopstukken. Zij hebben de gashaard eerst netjes schoongemaakt en een opfrisbeurt gegeven. Daarnaast hebben zij de decoratie geplaatst en de haard aangesloten. Zij hebben alles naar de normen uitgevoerd. Zij hebben de haard op hoogte gebracht en brandend opgeleverd. Top! Ik kreeg ook een andere ventilatie rooster erbij van hun. Lekker praktisch ingesteld en denken ook met je mee. Bovendien geven tevens zij tips en advies. Gezellige gasten. Ga zo door.

Vergelijkbare opdrachten