Vloer leggen: 54 m2; Click PVC

Opdrachtnummer:
4086248
Type klus:
Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen
Soort vloer:
Click PVC
Kamers:
Slaapkamer(s), Gang, 2e verdieping/zolder
Oppervlakte van de vloer (m²):
54
Ondervloer nodig:
Ja
Plinten:
In overleg
Huidige vloer:
Geen
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

1e verdieping: gaat om gang en drie slaapkamer
2e verdieping: gaat om half zolder wegens dakterras.

Totaal circa 54 m2.

PVC vloer en PVC ondervloer is aanwezig.
Legset (materiaal) is aanwezig.

De klus is uitgevoerd door Goods for All

Bekijk profiel

Review van Anoniem

26-03-2021

Aardige jonge jongens, althans in begin.
In begin was veel gedoe omtrent plinten. Ze waren niet nog aangekomen en ik moest een aanbetaling doen van 120 euro. Dit zorgde voor argwaan en er was geen alternatief! Tevens duurde dit circa 1 uur aan op en neer communicatie.

Dag 1:
Tijdstip van de afspraak werd vaak verzet maar uiteindelijk kwamen ze toch. Ze gingen meteen aan de slag en daar waren wij blij mee. Heb toen aanbetaling gedaan van 120 voor de plinten en halve bedrag voor de 1e verdieping. Geen e-mail met factuur of iets dergelijks. allemaal via whatsapp waardoor je afvraagt of dit legaal is of niet. Ze zeggen dat dit wel zo is!

Dag 2:
Tijdstip afspraak werd wederom paar keer verzet maar toen ze aankwamen gingen ze meteen aan de slag. Een van de twee was vanaf begin geïrriteerd en was kortaf. Dat ging helemaal fout toen wij voor de controle alles gingen controleren. Smijten met spullen!!

Zeer onprofessioneel en onbeleefd !

(Aardige) jongens maar ik raad ze af.

Reactie van Goods for All:

28-03-2021

Beste Hamidos,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Met u gaan we de zaken kort gehouden, gezien wij er niet van gediend zijn “dronken-personen” te voorzien.

Tevens is het heel normaal, om plinten te moeten bestellen & dat deze dan verzonden worden. Tevens als u als 2e op de planning staat, moet u de klant voor u zien te respecteren. U wilde het liefst, Hoge plinten, plakplinten, montagelijm & hoekprofielen allemaal gratis tot de service en inderdaad is dat onmogelijk.

Even eens, is uw vloer netjes opgeleverd. Wij adviseren u voor in de toekomst, om geen alcohol te benutten indien u weet dat er vak personeel bij u langs komt. Het is namelijk erg vervelend als 6x het zelfde aan onze vakmensen worden gevraagd en hij hierbij netjes aangeeft dat het vervelend wordt.

Wij verwachten de nog openstaande bedrag, tegemoet te zien & adviseren u in de toekomst minder agressie te gebruiken bij gesprek.

Met vriendelijke groet,

Goods For All vloeren.
www.goodsforallvloeren.nl

Gerelateerde vakmannen