CV-ketel: Installatie, Verplaatsen van de aansluiting, Oude apparaa...

Opdrachtnummer:
4083231
Type klus:
CV-ketel installeren of vervangen
Type klus:
Installatie, Verplaatsen van de aansluiting, Oude apparaat verwijderen
Aanschaf apparatuur door vakman:
In overleg
Type verwarmingssyteem:
Centrale Verwarming, Vloerverwarming
Locatie van de ketel:
Zolder
Type woning:
Rijtjeshuis
Geschatte oppervlakte (m2):
100 m² of meer
Aantal verdiepingen:
3 of meer
Aansluiten op bestaande installatie:
Ja
Doorvoer:
Ja, dakdoorvoer
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

We willen graag onze CV ketel vervangen door een nieuw en deze op een andere plek ophangen. Het bestaande leidingwerk (water toe- en afvoer, gas, CV leidingen en warmwater leidingen) komen onder de nieuwe plek uit de vloer en zijn vanaf het trapgat eenvoudig benaderbaar (houten koof even verwijderen). Ik wil i.v.m. toekomstige verandering van de zolderindeling graag een 3-groeps CV verdeler tussen de ketel en het bestaande CV leidingwerk willen plaatsen. Hiervoor is ruimte aanwezig. De bestaande dakdoorvoer moet worden gesloten en op de nieuwe plek is reeds een dakdoorvoer aanwezig die kan worden gebruikt. Het dak heeft een flauwe helling (ong. 23 graden), is bedekt met pannen en kan met een ladder bereikt worden vanaf het balkon.

Naast dit werk wil ik ook graag de radiatorkranen van 3 radiatoren laten vervangen door een thermostatische afsluiter.

Er zijn extra foto's beschikbaar en een uitgebreidere beschrijving van de gewenste werkzaamheden. Hiervoor graag een reactie met e-mail achterlaten zodat ik deze kan toesturen. We hebben momenteel een werkende situatie en het is dus mogelijk om de werkzaamheden over meerdere dagen/avonden te verspreiden om zo de tijd dat we geen water en verwarming hebben te beperken. Alles in overleg uiteraard. Onze keuze voor de nieuwe ketel is gevallen op een Intergas Extreme 36 - CW5. We kunnen deze zelf kopen of deze kan ook via u gekocht worden. Kunnen we in overleg bepalen.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Zonstar

Bekijk profiel

Review van Martijn van der Munnik

22-04-2021

Ik kan niets negatiefs bedenken waardoor Ibrahim geen 5 sterren zou moeten krijgen. Alles was keurig geregeld, netjes afgewerkt, kwam keurig op tijd en vond een beetje meerwerk helemaal geen probleem. Daarnaast is het ook nog eens een aardig vent dus prima zaken mee doen. Ik zou hem volgende keer zonder nadenken weer inhuren.

Gerelateerde vakmannen