Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen, Leiding(en) ve...

Opdrachtnummer:
4083229
Type klus:
Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Nieuwe leiding aanleggen, Leiding(en) verplaatsen
Onderdeel:
Leidingen of afvoer, Douche of bad
Kamer(s):
Badkamer
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

We zijn op zoek naar een professionele loodgieter die voor ons 4 waterleidingen kan verplaatsen en gereedmaken met muurplaatkoppelingen voor aansluiten van 2 douchekranen. Het betreft het GROHE Euphoria 260 Douchesysteem met hartafstand van 15 cm en er worden s-koppelingen meegeleverd.

In de foto’s is te zien dat we al globaal de nieuwe routes/plekken hebben aangegeven, maar deze zijn ter indicatie. Alleen de correcte hoogte, al rekening houdende met de ophoging van de vloer in later stadium, is alvast opgemeten. De route erheen mag naar eigen interpretatie uitgevoerd worden. Wat vooral belangrijk is, is dat de aansluitingen uiteraard waterpas aangelegd worden en dat alles kant en klaar afgeleverd wordt zodat de douchekranen geplaatst kunnen worden en/of het water weer aangezet kan worden aan het einde van de klus. Eventueel mogen de douchekranen al aangesloten worden, zolang er maar mogelijkheid is om de muur te kunnen afsmeren en tegelen.

De werkzaamheden betreffen uitsluitend het fresen en verleggen/afmonteren van de waterleidingen. Het uiteindelijk afsmeren van de sleuven gebeurt in een later stadium.

We hebben begrepen dat momenteel een KIWA-gecertificeerde flexibele, kunststof, meerlagenbuis/mantelbuis waterleiding met topkwaliteit persfittingen de beste keus is. Uiteraard dient er rekening gehouden te worden met de werking van de buis bij het fresen.

Graag vernemen we welke maatregelen worden genomen om de ruimte/vloer en looproute te beschermen en schoon te houden/maken en hoe de afvoer van het puin/afval plaatsvindt.
Het afdekken/voorbereiden voorafgaand aan de werkzaamheden en het naderhand schoonmaken/opruimen van de ruimte kan door ons gedaan worden indien dit leidt tot een gunstigere prijs.

Voorgaande punten zou ik graag terug willen zien in een gespecificeerde offerte. Bij voorkeur zoveel mogelijk apart gespecificeerd inclusief manuren en prijzen, merken, aantallen van leidingen, koppelingen/materialen, etc.

6 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Blokker Loodgieter & Installatie

Bekijk profiel

Review van Anoniem

02-04-2021

Blokker loodgieter kon al heel snel terecht voor deze klus. We kregen een nette en uitgebreid gespecificeerde offerte met een scherpe en concurrerende prijs. Binnen 4 dagen na opname van deze klus was het werk al erg netjes en vlot uitgevoerd. Voor een volgende klus zullen we zeker Jordy weer benaderen. Blokker loodgieter is een aanrader.

Gerelateerde vakmannen