Laminaat leggen: 10 m2; Gang, Keuken

Opdrachtnummer:
4082667
Type klus:
Laminaat leggen
Kamers:
Gang, Keuken
Oppervlakte van de vloer (m²):
10
Huidige vloer verwijderen:
Nee
Ondervloer nodig:
Nee
Plinten:
Geen plinten plaatsen
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Liever geen afspraken - graag contact via email, telefoon of video bellen

Aanvullende informatie:

Het gaat om het leggen van visgraat (a en b planken) laminaat in de gang en keuken, zonder dorpel.
Op de plattegrond van de keuken heb ik met blauwe vlakken aangegeven waar keukenkasten en apparatuur, zoals koelkast (komen te) staan. Hieronder hoeft niets gelegd te worden, echter mag er een stukje gelegd worden aan de linkerkant en het blauwe stuk onderaan naast de deur, zodat dat niet gezaagd hoeft te worden. Ik ga zelf zorgen dat met resten laminaat de nog te plaatsen keukenkastjes onderin, aan de linkerkant en de apparatuur die links komt gestabiliseerd/waterpas gezet worden.
Het visgraat laminaat mag doorgelegd worden van de keuken naar de gang, eventueel hoeft dit niet alsdat voordeliger is en ga ik zelf een dorpel plaatsen tussen de keuken en de gang.
De ondervloer (groene platen) zullen gelegd zijn door mezelf, voordat het laminaat gelegd wordt. Ook de plakplinten zal ik zelf plaatsen.
Het laminaat dient zsm gelegd te worden.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door The flex Floor

Bekijk profiel

Review van Joy Broos

25-03-2021

Dit bedrijf reageerde zeer snel en konden ook meteen beginnen. Ze hebben echt mooi werk afgeleverd, waren netjes en beleefd en werken voor een goede prijs, zeker gezien de zeer hoge kwaliteit van hun werk.

Eerder zijn er andere mensen geweest die in de woonkamer en mijn slaapkamer het visgraat laminaat hebben gelegd, maar zij deden hier 3 dagen over en op veel plaatsen langs de rand zitten openingen van meer dan 1,5 cm, terwijl daar de muren redelijk recht zijn zonder veel hoekjes.

Flex Floor daarentegen heeft nu de gang in visgraat gelegd binnen 4 uur. Terwijl ze in de gang zeker 14 verschillende hoeken hadden, waarvan de meeste ver afwijken van de normale 45 of 90 graden hoek en de muren nergens recht lopen. Omdat ik te weinig laminaat over had om ook in de keuken het door te leggen, heb ik gekozen om vinyl te leggen. Eerder durfde ik dit niet aan omdat om het mooi te hebben het zeer deskundig gelegd moet worden. Ik vertrouw ook dit zeker aan Flex Floor toe. Voor herhaling vatbaar

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen