Repareren of vermaken: 6 meubels; Stoelen

Opdrachtnummer:
4081224
Type klus:
Meubels repareren
Meubels:
Stoelen
Aantal meubels:
6
Materiaal van het meubilair:
Hout
Soort afwerking:
Lak
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Ik ben op zoek naar iemand die 6 jaren '50 houten stoeltjes wil schuren en lakken en daarbij ook wil voorzien van stevige viltjes.

2 stoeltjes zijn al geschuurd en uit elkaar gehaald, 4 stoeljes moeten nog helemaal gedaan worden.

De zitting heeft nog maar een dun laagje fineer en moet voorzichtig met de hand gedaan worden. De rest van de stoel kan grotendeels met een schuurapparaat. De lak hebben we al aangeschaft en geeft een matte finish die bijna niet zichtbaar is. Er zal eerst een grondverf en vervolgens 1-2 lagen lak aangebracht moeten worden.

Omdat we de stoeltjes gebruiken is het fijn als de hele klus niet langer dan 2-3 weken in beslag neemt.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Gewoon Gemaakt

Bekijk profiel

Review van Anoniem

06-05-2021

Peter heeft onze zes dierbare vintage eetkamerstoelen prachtig gerestaureerd. Ik was zelf aan de klus begonnen maar kreeg het niet af. Daardoor wist ik hoeveel werk het is om dit mooi te doen. Peter heeft onze verwachtingen overtroffen! Onder de oude laklaag kwam prachtig hout tevoorschijn. Peter heeft de stoelen mooi geschuurd en superstrak afgelakt. Hij heeft ook nog extra werk gedaan, door de oude bouten & moeren roestvrij te maken én mooie viltjes onder de stoeltjes gezet. Tussendoor kreeg ik af en toe een update (met foto), het werk was op tijd klaar en Peter was duidelijk in zijn communicatie. Omdat ik zo tevreden ben heb ik hem alweer gevraagd voor de volgende klus!

Gerelateerde vakmannen